Upplandsgatan 67, Gårdshus, Nb / Vasastan / Odenplan / Stockholm

Välkommen till denna mysiga etta med bevarade originaldetaljer i hjärtat av Vasastan!

Slutpris
3 450 000 kr
Boarea
34 kvm
Avgift
1 658 kr/mån
Rum
1 rum
Såld
2017-08-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Upplandsgatan såldes av oss 2017-08-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Upplandsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan / Odenplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna mysiga etta i hjärtat av Vasastan! Bevarade originaldetaljer som höga socklar, djupa fönsternischer, trägolv och 2,9 i takhöjd. Lägenheten ligger mot föreningens lugna innergård. Väl tilltaget rum med plats för både säng och soffa samt gott om förvaring i två klädkammare. Helkaklat badrum. Här bor du i den centrala delen av eftertraktade Vasastan. Känn stadspulsen med ett mångfald restauranger och butiker såsom STHLM Brunch Club, Lilla Ego och Åhléns. Med bekvämt promenadavstånd hittar du lugnet i Vasaparken. Utmärkta kommunikationer som tar dig snabbt till alla delar av Stockholm.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration