Vanadisvägen 7, 1/2 tr mot gård / Vasastan / Stockholm

Ljus, ytoptimerad 20-tals 1:a mot lugn innergård. Insynsfritt. Toppläge i Vasastan!

Slutpris
2 440 000 kr
Boarea/biarea
19/1 kvm
Avgift
1 104 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1/2 (Hiss finns)
Såld
2020-11-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vanadisvägen såldes av oss 2020-11-26. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Vanadisvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus, mycket välplanerad 20-tals 1:a om totalt 20 kvm golvyta. Här bor du med absolut toppläge i Vasastan. Perfekt som förstaboende eller som övernattningslägenhet nära allt. Lugnt belägen mot föreningens innergård, med högt insynsfritt läge. Väldisponerad lägenhet med rymligt allrum, plats för stor säng/bäddsoffa och matplats. Praktiskt arbetskök med fullstor spis/ugn och eget fönster mot innergården. Fräscht, kvadratsmart badrum. 20-talscharm med generös takhöjd om ca 2,86 m och fina originaldetaljer. Bra förvaring i bl.a klädkammare samt plats för ytterligare garderob om så önskas. Till lägenheten hör också två förråd, ett på vinden och ett i källaren.

Ståtlig fastighet anno 1926 med toppläge i Vasastan. Bf Vanadis nr 7 u.p.a är en äkta bostadsförening med mycket god ekonomi. Lån/kvm var 2019 enbart 1.512 kr. Föreningen äger också marken och registrerades 1930, vilket gör den till en av de äldre föreningarna i Stockholm. 2 uthyrda lokaler och garage finns i huset.

Attraktivt toppläge i Vasastan med närhet till såväl Odenplan, Sankt Eriksplan och Östermalm. Kort promenad till Odenplans med flertalet tunnelbanelinjer, pendeltåg, Citybanan och många innerstadsbussar. Grönskande Vanadislunden, Vasaparken och Observatorielunden nås inom en kort promenad. Lugnt läge men ändå nära stadspulsen med ett mångfald restauranger och butiker såsom Lilla Ego, Pom och Flora m.m. Närhet till mycket goda kommunikationer (T-banenätets alla linjer, Odenplans pendeltåg, stadsbussar, Arlandabussar och Arlanda express). Vill du bo i kärnan av populära Vasastan har du hamnat helt rätt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.