Verkstadsgatan 9 / Hornstull / Stockholm

Mysig 2:a på Södermalm!

Slutpris
5 000 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
3 549 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2016-11-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Verkstadsgatan såldes av oss 2016-11-03. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Verkstadsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hornstull är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och trevlig söderpärla med balkong i soligt söderläge! Mycket välplanerad lägenhet med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en social och trivsam känsla. Kök och duschrum är av hög standard med fina ytskikt. Rymligt sovrum med utmärkta förvaringslösningar. Bo i ett av Södermalms trendigaste områden med härlig atmosfär och mängder av trevliga butiker och restauranger. Närhet till vatten- och grönområden där du kan finna lugn och umgås med vänner över en picknick. Ypperliga kommunikationer med tunnelbanans röda linje samt flertalet bussar som tar dig till Stockholms alla hörn.

Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration