Anna Henriksson

Jag strävar alltid efter att få så nöjda kunder som möjligt, både säljare och köpare. Jag har gedigen erfarenhet av mäkleri och försäljning och har jobbat som mäklare i över 9 år. Mellan 2014-2018 arbetade jag i Stockholm och hade en topplacering i regionen. Jag är väldigt engagerad och brinner verkligen för att förmedla bostäder!

Vad skiljer mig från andra mäklare?

Mina kunder beskriver mig ofta som väldigt engagerad, lyhörd, trygg och extremt tillgänglig. Jag vill alltid finnas till hands och lägger stor vikt vid presentation av bostaden samt vid visningstillfället när jag verkligen får chansen att sälja in bostaden. Jag är även en duktig förhandlare och har trots de senaste månadernas tuffa marknad fått ihop fler affärer än många av mina konkurrenter.

Bakgrund

Jag är född och uppvuxen på Hammarö och har bott i Karlstad i många år. Jag är nyligen hemflyttad från Stockholm där jag bodde i över 4 år. Hemlängtan blev efter de åren för stor och nu är jag tillbaka och driver Mäklarhuset i Karlstad. Det är verkligen en dröm att återigen få arbeta på min hemmamarknad med all erfarenhet jag nu har i bagaget från en extremt konkurrensutsatt marknad.

Mina ledord är trygghet och engagemang!

Anna Henriksson VD/Fastighetsmäklare
Anna Henriksson

VD/Fastighetsmäklare

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Så här nöjda är mina kunder

Anna har 4,8 av 5 i betyg på Reco

Läs alla 42 omdömen

Anna har 4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 107 omdömen
Mina pågående försäljningar
Visa alla 28
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering