Anna Henriksson - mäklare i Karlstad

4,8913 av 5 i betyg på Reco (184 omdömen)

Jag strävar alltid efter att få så nöjda kunder som möjligt, både säljare och köpare. Jag har gedigen erfarenhet av mäkleri och försäljning och har jobbat som mäklare i 12 år. Mellan 2014-2018 arbetade jag i Stockholm och hade en topplacering i regionen. Jag är väldigt engagerad och brinner verkligen för att förmedla bostäder!

Vad skiljer mig från andra mäklare?

Mina kunder beskriver mig ofta som väldigt engagerad, lyhörd, trygg och extremt tillgänglig. Jag vill ständigt finnas till hands och lägger stor vikt vid presentation av bostaden samt vid visningstillfället när jag verkligen får chansen att sälja in bostaden. Jag är även en duktig förhandlare och kämpar alltid efter att nå rekordpriser. Jag jobbar alltid maximalt för att nå högsta möjliga slutpris

Bakgrund

Jag är född och uppvuxen på Hammarö och har bott i Karlstad i många år. 2018 flyttade jag hem från Stockholm där jag bodde i över 4 år. Hemlängtan blev efter de åren för stor och nu är jag tillbaka som ägare av Mäklarhuset i Karlstad. Det är verkligen en dröm att återigen få arbeta på min hemmamarknad med all erfarenhet jag nu har i bagaget från en extremt konkurrensutsatt marknad

Mina meriter

2014-Årets Rookie Mäklarhuset Norrort Stockholm - 2015-2017-2018-Topplistan omsättning Mäklarhuset Stockholm/Uppsala - 2019-Flest rekommendationer Värmlands län Q3 - 2019-Nr 2 flest rekommendationer av alla mäklare i Karlstad - 2019-Finalist Årets Mäklarpersonlighet i hela Sverige - 2020-Topplista Flest Rekommendationer helår Karlstad/Hammarö 2021-Årets kontor med nöjdast kunder i Sverige

Mina ledord är trygghet och engagemang!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Anna Henriksson, vd/mäklare i Karlstad
Anna Henriksson

VD/Fastighetsmäklare

Kontor: Karlstad
Nöjda kunder
4,8913 av 5 i betyg på Reco.
Så här nöjda är våra kunder

Mäklarhuset Karlstad har 4,84839 av 5 i betyg

Läs våra 310 omdömen
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.