Vindragarvägen 4

Vindragarvägen 4

Slutpris

4 300 000 kr


Södermalm— Stockholm

Vindragarvägen 4


Slutpris
4 300 000 kr

Södermalm— Stockholm

Högst upp i huset med utsikt utöver det vanliga!

Välkomna till härliga Reimersholme, en oas mitt i stan. Med Pålsundet och Långholmskanalen som granne, hittar du denna charmiga bostad. Här har ni en 2:a med vackra originaldetaljer, generös takhöjd och balkong i solläge med en fantastisk vy från norr till söder. Här kan du njuta på balkongen, promenera runt ön eller varför inte eller ta en tur längst kanalen i föreningens roddbåt? En helt unik chans att få både bostad och läge i ett!

Brf Reimers är en äkta, solid HSB-förening med god ekonomi på Reimersholme. Föreningen består av 282 bostadsrätter, 26 hyresrätter, 5 kommersiella bostadsrättslokaler och 8 kommersiella hyresrättslokaler fördelat på åtta fastigheter. Föreningen äger fastigheterna med tillhörande mark. Föreningen har mycket bra underhåll av sina fastigheter samt område, och det finns en lång underhållslista på de åtgärdade delarna. Brf Mälaren har flertalet gemensamma facialiteter för sina medlemmar, så som: föreningslokal, fyra gästrum, hobbylokal, aktivtetslokal, motionslokal, tvättstugor samt cyckelrum/barnvagnsrum. Föreningen har även en egen roddbåt som medlemmar får använda. Den är sommartid förtöjd vid den nya bryggan nedanför Anders Reimers Väg 17. Föreningen hyr även ut 43 st P-platser till sina medlemmar.

Reimersholme är en idyllisk oas med direkt närhet till både Mälarens båt & badliv och Stockholms Innerstad. Reimersholme erbjuder promenadstråk runt hela ön samt flera fina parker. Här finns även Coop, förskola, lekplats m.m. Hornstulls nya galleria erbjuder ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker med tunnelbaneanslutning. Flertalet prisade restauranger på andra sidan Reimersholmsbron och Bergsunds Strand. Goda kommunikationer med två innerstadsbussar (54 & 66) och cykelavstånd till allt. Röda linjens tunnelbana ansluts till Hornstull. Den bilburna kommer snabbt iväg norr- och söderut, tack vare Västerbron och Liljeholmsbron. Ett läge utöver det vanliga!


Boarea
42 kvm
Avgift
2 674 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-09-06

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Vindragarvägen såldes av oss 2022-09-06. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Vindragarvägen.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Adrian Pekul

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.