Vinodlargatan 7 / Liljeholmskajen - Liljeholmen / Stockholm

Slutpris
4 860 000 kr
Referensnummer
124 188
Boarea
93.5 kvm
Avgift
5 551 kr/mån
Driftkostnad
746 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-06-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vinodlargatan 7 såldes av oss 2014-06-12. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liljeholmskajen - Liljeholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo vid vattnet, högt upp i huset där balkongen i väster har fantastisk Mälarutsikt! Modern och smakfull 3:a om 93,5 kvm med två stora sovrum som vetter mot föreningens lugna innergård. Bostaden är i toppskick med påkostade tillval från välkända fabrikat. Lägenhetens stora ytor ger möjligheter att dela av den till en 4:a. Kök och vardagsrum i öppen planlösning ger en generös social yta som gjort för umgänge och gemenskap. Stora fönsterpartier släpper in mycket ljus och ger en härlig rymd. Stort badrum med tvätt avdelning. Gott om förvaring i flertal garderober samt klädkammare.
Fin stadsmiljö med restauranger, mysiga fik, butiker, kaj och bryggor. På gångavstånd finns bussar, tvärbana, pendeltåg och Liljeholmen med tunnelbana och en av huvudstadens största shoppinggallerior. 15 minuters cykelväg till centrala Stockholm. Njut av livet i stan, med bekvämt badrocks-avstånd för morgondoppet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.