Vitalisvägen 11, 3tr / Fredhäll / Stockholm

Slutpris
1 900 000 kr
Referensnummer
162 343
Boarea
26.5 kvm
Avgift
1 531 kr/mån
Driftkostnad
270 kr/mån
Såld
2014-09-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vitalisvägen 11, 3tr såldes av oss 2014-09-15. Se alla våra försäljningar i Stockholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredhäll är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hjärtligt välkomna till denna väldisponerade 1.5a om ca 26.5 kvm belägen högst upp i huset med fönsterparier som vetter mot grönområde. Lägenhetens ytskickt har renoverats i omgånger under -12 och erbjuder idag ett kök med gott om förvaring och arbetsytor som ligger i en öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrum som rymmer klassiskt möblemang samt matplats för dig och tre vänner. Smart sovloft som frigör golvyta som idag disponeras genom klädförvaring samt arbetsplats. Här bor du i högt läge i stabil Brf med direkt anslutning till allmänna kommunikationer, livsmedlsbutik och caféer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.