Wargentinsgatan 5E, 3tr

Wargentinsgatan 5E, 3tr

Slutpris

2 760 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Wargentinsgatan 5E, 3tr


Slutpris
2 760 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Yteffektiv etta med sovalkov i populära Brf Järnvägsmannen!

Ytterst välplanerad och yteffektiv etta med stora fönsterpartier, generöst ljusinsläpp och vackert trägolv i ljus nyans som löper genom hela lägenheten! Planlösningen inleds med en välkomnande hall som har plats för ytterkläder och övrig förvaring i inbyggd garderob. Trevligt allrum som inrymmer soffa och matbord samt en säng i den smarta sovalkoven. Köket är inrett med överskåp med släta, vita luckor med plats för förvaring. Fräscht och rymligt badrum. En fin och hemtrevlig etta med smarta lösningar och smakfulla materialval. Belägen mot föreningens lugna och gröna innergård.

Här bor du mitt på Kungsholmen i en stabil HSB-förening. Fastigheten byggdes 1933 och ligger på ett optimalt läge på Kungsholmen med närhet till både Kungsholmstorg, Kungsholms strand och Stockholms city. Mer centralt kan du inte bo!

Välkomna på visning!


Boarea
27 kvm
Avgift
1 638 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-02-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.