Wivalliusgatan 17, 7 tr / Kungsholmen / Stockholm

Exklusiv våning med strålande utsikt över Riddarfjärden!

Slutpris
12 550 000 kr
Boarea
148 kvm
Avgift
7 698 kr/mån
Rum
6 rum (4 sovrum)
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-09-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Wivalliusgatan såldes av oss 2019-09-10. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Wivalliusgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i huset, med lyxiga materialval och en slående utsikt över Riddarfjärden finner ni denna våning om 148 kvm. Läget är optimalt och våningen har fönster i tre väderstreck och balkongen vetter i härligt sydläge med sol hela dagen och fri sikt. Generösa sällskapsytor och lyxiga materialval som svarta marmorgolv, Gaggenau kök med vinkyl och ytterst god förvaring i flertalet garderober och klädkammare. Stor möblerbar balkong med plats för loungegrupp med en hänförande utsikt. Fyra bra sovrum som kan nyttjas som kontor, tv-rum eller gästrum. Som boende i Brf Wivallius har man tillgång till många gemensamma utrymmen så som: Nyrenoverad bastu, gym, pingisrum, festlokal, cykelrum, hobbyrum och tvättstugor och närmsta granne är Riddarfjärden där man kan bada inom badrocksavstånd.

Huset byggdes 1960-61 efter ritningar av arkitekt Gustaf Samuelsson. Fastigheten har ett underbart lugnt läge invid grönska och vatten. Precis utanför huset finns en badplats samt vacker omgivning med promenad- och motionsstråk längs vattnet. Med direkt närhet till såväl populära Smedsuddsbadets strandbad och Fredhälls klippbad som Rålambshovsparkens grönska ligger härliga Marieberg. I början av 1960-talet tog områdets byggnation fart under ledning av arkitekt Åke Alström, Göran Sidenbladh och Gustaf Samuelsson. Tack vare kända byggnader som Erlanderhuset och DN-skrapan samt Västerbron som förbinder Kungsholmen med Södermalm är stadsdelen synlig över stora delar av Stockholm och har blivit en självklar del av innerstadens stadslandskap. I Marieberg finns all upptänklig service så som apotek, bank, postombud, Systembolag samt en av Kungsholmens mest välsorterade matbutiker. Självklart finns även goda kommunikationer till Fridhemsplan där flertalet bussar och både gröna och blåa tunnelbanelinjerna passerar. När det är dags att storhandla tar man sig lätt till Lindhagenhuset om man så önskar. Bra kommunikationsmöjligheter nära fastigheten med bl a buss nr 1 och 4 som snabbt tar dig till Fridhemsplan och city.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.