Logdansvägen 24

Logdansvägen 24

Slutpris

1 900 000 kr


Ör— Sundbyberg

Logdansvägen 24


Slutpris
1 900 000 kr

Ör— Sundbyberg

- Möjlig 2:a! - Låg avgift - Stambytt badrum - Nära till allt -

Hjärtligt välkomna till denna perfekt disponerade 1:a som med enkla medel kan göras om till en 2 rok (Se alternativ planlösning). En välskött lägenhet som erbjuder ett stort lättmöblerat och ljust vardagsrum med alkovdel, ett charmigt kök med gott om förvaringsutrymmen, matplats för större sällskap alternativt sovrum med intilliggande klädkammare, stambytt och modernt badrum.

Med ca 7 minuters gång från bostaden nås Hallonbergens centrum som erbjuder goda kommunikationsmöjligheter med ett flertal busslinjer och tunnelbana som tar er till Stockholms Central på endast 13 minuter. Du når även Näckrosens tunnelbana på ca 10 minuter. Utanför bostaden nås buss 506 som b.la går till Karolinska universitetssjukhus via Sundbyberg centrum. Härifrån har du dessutom gångavstånd till Golfängarna där du kan avnjuta en fika på mysiga "Gröna Stugan" eller promenera den 5 km långa "Hälsans stig" tar dig runt de två vackra sjöarna Lötsjön och Råstasjön och med en kort promenad nås Ursviks motionsområde med milsvid av skog som uppskattas av många boende i Sundbyberg. Med ca 15 minuters gångavstånd på andra sidan Råstasjön ligger Solna med sitt Friends Arena där man kan titta på fotboll och andra event samt även Mall of Scandinavia som är skandinaviens största köpcentrum.


Boarea
50.5 kvm
Avgift
2 591 kr/mån
Rum
1,5 rum
Såld
2023-03-12

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Logdansvägen såldes av oss 2023-03-12. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Logdansvägen.

Boka värdering

Hevrê Yildiz

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.