Emil Andersson, ansvarig mäklare i Sundbyberg
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Emil Andersson

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Hallonbergen—

Sundbyberg




Hallonbergen— Sundbyberg


Förberedd försäljning

Hallonbergen— Sundbyberg


Referensnummer
546 847
Boarea
50.5 kvm
Rum
2 rum

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Kontakta Emil för mer information kring Anmäl intresse.

Emil Andersson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Hallonbergen - Nära naturen  i sundbyberg

Hallonbergen - Nära naturen

Naturreservatet Lötsjön-Golfängarna är ett populärt park- och rekreationsområde där du hinner med flera upplevelser på en och samma dag. Här erbjuds naturpromenader, fågelskådning och en mängd motionsaktiviteter. Öster om Lötsjön finns lekplats, barnbad, fotbollsplan, bangolfanläggning, bouleplan och ett modernt utegym där du kan utmana polarna i en 24 meter lång armgång! Ett plus för alla stationer som även passar den som är rullstolsburen.


01
Fördelar med området
Bussar Barnvänligt Lätt att parkera bilen Gym Växande område Tunnelbana Sport och friluftsliv Hundvänligt Utegym Parker/Grönområden Butiksgata/köpcentrum

02
På gång i Hallonbergen

Hallonbergen ska förnyas genom en rad spännande och positiva insatser. Målet är att göra det bättre för alla boenden samt attrahera nya invånare. Syftet är att skapa ett attraktivt område med ökad gemenskap – där extraordinär arkitektur, innovativa sociala lösningar och tillgänglig kollektivtrafik ska föra människor samman. Genom att bygga nya bostäder i blandade storlekar och upplåtelseformer skapas en blandstad som erbjuder en palett av möjligheter i livets olika skeden. Hela Hallonbergen C har köpts upp och ska renoveras.


03
Mer om Hallonbergen

Hallonbergen är en lugn stadsdel i Sundbyberg som präglas av grönska och kultur. Här finns många fina promenadstråk och utsiktsplatser. Området är beläget mellan Råsta- och Lötsjön. Det är nära till Igelbäckens naturreservat med skog, grillplatser, träningsspår, utegym och fotbollsplan. För den sportintresserade finns Hallonbergsens sporthall, de erbjuder bl.a. basket, handboll, skytte, innebandy och bordtennis. Skandinaviens största köpcentrum Mall of Scandinavia är inom promenadavstånd.


04
Närservice

I Hallonbergens centrum finns butiker, restauranger och allmän service så som; apotek, tandläkare och vårdcentral.


05
Kommunikationer

Hallonbergens kommunikationer är utmärkta. Med tunnelbanans blåa linje åker du från T-centralen till Hallonbergen Centrum på endast 13 minuter. Med buss 506 som går bl. a till Sundbybergs centrum, här kan du väja både tunnelbana och pendeltåg samt flertalet bussar och nu även tvärbanan. Från Sundbybergs station tar det om 12 minuter med tunnelbanan och 8 min med pendeltåget in till Stockholms central. Här går även ett flertalet andra busslinjer. Läs gärna mer om dem på SL.se



Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Emil!

Emil Andersson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.