Brogatan 18, 4 tr / Järvastaden / Sundbyberg

Slutpris
1 690 000 kr
Referensnummer
204 892
Boarea
34 kvm
Avgift
2 459 kr/mån
Såld
2014-11-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Brogatan såldes av oss 2014-11-26. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Brogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Järvastaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en yteffektiv lägenhet med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Separat sovrum samt badrum med dusch och TT/TM. Lägenheten är stilrent inredd med ljusa materialval. Fint belägen högst upp i huset med fin utsikt mot föreningens trivsamma gård.

I Järvastaden bor du i en blandning av parhus, radhus och bostadsrätter. Här har du även ett rikt fritidsutbud med närhet till Igelbäckens naturreservat Överjärva Gård samt Ursviks motionsanläggning. Bra närservice via ny fin välsorterad Icabutik. Ulriksdals pendeltågsstation som finns i närområdet tar dig in till T-centralen på ca 10 minuter.
Promenadavstånd till Arenastaden med Friends arena. Här kommer även nordens största shoppingcentrum "Mall of Scandinavia" att byggas.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.