Duvgränd 1

Duvgränd 1

Slutpris

2 620 000 kr


Sundbyberg, Stockholm— Sundbyberg

Duvgränd 1


Slutpris
2 620 000 kr

Sundbyberg, Stockholm— Sundbyberg

Optimalt planerad 1:a mitt i centrala Sundbyberg i skuldfri förening.

Generös takhöjd och fantastiskt ljusflöde, nu har du chansen att förvärva denna charmiga 1:a mitt I hjärtat av Sundbyberg.
Välplanerad och yteffektiv lägenhet som erbjuder gott om förvaringsutrymmen och rymliga ytor.
Här bor du i en välskött samt skuldfri förening med en låg månadsavgift, perfekt för dig som vill hålla boendekostnaderna nere.

Perfekt läge med närhet till allt du kan önska dig för att möta dina vardagliga behov. Välj bland massa bra restauranger, mysiga caféer och ta del av ett stort utbud med shopping. Du har även goda kommunikationsförbindelser, På bara några minuter från huset ligger närmaste busshållplats och med endast 5 minuters promenadavstånd når du tunnelbanestationen Duvbo. I Sundbyberg Centrum
kan välja mellan att ta bussen, tunnelbanan (blå linje), pendeltåget eller tvärbanan. Pendeltåget tar dig på mindre än 10 minuter in till Stockholm Central och citylivets puls.

Är du den som söker dig till naturens grönska och harmoni har du hamnat rätt. Här har du närhet till de populära parkerna Tornparken och Marabouparken, med gångavstånd om ca 10 minuter så når du den vackra Lötsjön som erbjuder gröna motionsspår med vacker vy.

Varmt välkommen hem!


Boarea
35 kvm
Avgift
1 064 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
BV
Såld
2020-01-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.