Fågelsången 5 / Sundbyberg - Centralt / Sundbyberg

Slutpris
2 295 000 kr
Referensnummer
36 863
Boarea
60 kvm
Avgift
3 908 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-11-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fågelsången såldes av oss 2014-11-27. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Fågelsången

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sundbyberg - Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trivsamma två om ca60 m² i centrala Sundbyberg. Här bor ni med ett enastående läge med vid tunnelbana, pendeltåg (ca 8 min till city) samtidigt som grönområden ligger i direkt närhet tillika Sundbybergs rika utbud av butiker, restauranger och service.

Bostaden är inbjudande med stort vardagsrum med utgång till balkong. Stambytt, helkaklat badrum i stilrena färg- och materilaval. Renoverat kök med vita släta luckor, stänkskydd i svart granit och bänkskivor i vit Corian med underlimmad vask. Här finns även utrymme för en matplats för 4-6 personer.

Rymligt sovrum med inbyggda garderober och plats för dubbelsäng.

Ytterligare förvaring i form av stor klädkammare samt eget vindsförråd.

Varm välkommen till en trevlig bostad i hjärtat Sundbyberg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.