Fredsgatan 13

Fredsgatan 13

Slutpris

3 200 000 kr


Sundbyberg

Fredsgatan 13


Slutpris
3 200 000 kr

Sundbyberg

Modern 2:a med stora sällskapsutrymmen

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för möjlighet till privatvisning.

Välkommen till denna moderna och optimalt planerade 2:a på en av Sundbybergs eftertraktade adresser med närhet till det mesta.

Med härligt ljusinsläpp och generösa sällskapsytor är detta ett hem perfekt för sociala sammanhang med vänner och familj. Här suddas gränsen mellan inne och ute bort tack vare de stora fönsterpartierna samt den väl tilltagna balkongen med bästa solläge och två separata utgångar.

Närmaste tunnelbana, Duvbo, nås till fots på bara ett par minuter och buss 515 mot Odenplan avgår alldeles runt hörnet. Direkt utanför porten finner du dessutom ett stort utbud av restauranger och en närlivsbutik.

Med ca 8 minuters promenad till Sundbybergs centrum är även närheten till ytterligare service och kommunikationer ett faktum. Härifrån går tunnelbana, flertalet bussar (inkl. Flygbussar), tvärbanan samt pendeltåg med endast en station till Stockholm Odenplan och två till Stockholm City. Med bil tar du dig dessutom till Mall of Scandinavia och Solna centrum samt Bromma flygplats och Bromma Blocks på ca 10 minuter.

Tvärs över gatan ligger populära Tornparken med stora gräsytor, fotbollsplan, barnpool och nyrenoverad lekpark. Här ligger även den omtyckta restaurangen Delibruket i det gamla vattentornet med magnifik utsikt över hela Sundbyberg. En kort promenad bort nås även Lötsjön och Golfängarna där du kan njuta av trevliga promenadstråk, ett mysigt café och flertalet rekreationsmöjligheter. I närområdet finns dessutom både simhall, tennisbanor, utegym samt flertalet vanliga gym vilket ger god möjlighet till en aktiv vardag.

Stabil förening med mycket god ekonomi. De senaste åren har bland annat nya balkonger installerats (2015) och parkeringen totalrenoverats (2018) utan påverkan på månadsavgiften.


Boarea
58 kvm
Avgift
2 819 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2019-05-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.