Landsvägen 71 / Sundbyberg

En av Sundbybergs mest exklusiva lägenheter nu till salu!

Boarea
109 kvm
Avgift
4 755 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
10 av 16 (Hiss finns)
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse Budgivning

Bostaden visas bara efter överenskommelse, kontakta ansvarig mäklare Alexander Häss (0709 50 50 55) för att boka visning.

I hjärtat av Sundbyberg finner ni denna exklusiva bostad med ljusinsläpp och balkong långt utöver det vanliga!

Det höga läget gör insyn näst intill obefintlig samtidigt som det bjuder på en härlig utsikt över Sundbybergs taksiluetter och vidare över nejden. Bostaden andas exklusivitet vilket visar sig i genomgående påkostade materialval, detaljer och finish. Bänkskivor i svart granit, unikt kök i en öppen planlösning, sober belysning speciellt designad för bostaden och genomgående vitvaror från high-end märket Miele. Samtliga rum har ett vackert golv av enstavig ekparkett och i hall, kök och badrum består ytan av stilren antracitgrå klinker. Klassiska, smakfulla och slitstarka val av material för känsla av värme och hållbarhet. I ett av badrummen, som arkitekten valt att benämnda som SPA, finns badkar inramat av högklassig stensättning med belysningen specialdesignad speciellt för detta rum. Utöver dessa utmärkande detaljer tillkommer en härligt stor balkong i samma längd som resten av bostaden. Balkongen, med dess varma trädäck och praktiska inglasning möjliggör många härligt långa frukostar och sköna kvällar. Det blir enkelt att göra sommaren lite längre medan vyn på nyårsnatten blir utan dess like!

Sponsrade länkar
Bilder
Inspiration
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Hall
  Varmt välkomna in i denna smakfullt designade, ljusa bostad. Hallen är rymlig och erbjuder gott om plats för hatt- och skohylla samt förvaringsmöbler. Från hallen har ni direkt access till samtliga rum och utrymmen i bostaden vilket ger en ultimat planlösning och genomgående härligt ljusinsläpp.

  Golv: Slitstark antracitgrå klinker
  Väggar: Vitmålade
  Tak: Vitmålat
 • Kök
  Modernt kök från Vedum med genomtänkt layout, stilsäkra materialval och effektfulla detaljer. Här erbjuds gott om förvaringsutrymme och rejäla arbetsytor, en dröm för den matlagningsintresserade!
  Praktiskt stänkskydd i spegelglas över en svart bänkskiva i granit (modell Nero Assoluto). Hela köket har vita släta snickerier i matt finish och överskåpen har touchfunktion. Full maskinell utrustning från Miele såsom inbyggnadskyl, -frys, -ugn, -micro, integrerad diskmaskin med knack-funktion, planlimmad induktionshäll, dolda eluttag och blandare från Tapwell.
  Även under dygnets mörka timmar har köket ett härligt ljus. I samarbete med belysningsarkitekt har ljuskällor installerats för att på ett sobert vis fördela ljuset på ett behagligt sätt.
  Köket har en öppen planlösning mot bostadens vardagsrum och blir naturligt hjärtat i bostaden. Med direkt access till bostadens generösa balkong blir denna yta perfekt för stora som små sociala tillställningar.
  Från kök, vardagsrum och balkong kan man beroende på årstid njuta av både gryningssol och underbart vackra solnedgångar.

  Golv: Enstavig ekparkett (Kährs)
  Väggar: Vitmålade
  Tak: Vitmålat
 • Vardagsrum med matplats
  Bostadens vardagsrum bjuder på en härlig känsla av rymd och ombonad på samma gång! Via en öppen planlösning mot kök och matplats, präglas rummet av luft, rymd och ljus med generösa sällskapsytor. De stora fönsterpartierna öppnar upp utrymmet ännu mer och skapar i kombination med den ljusa interiören ett enastående ljusflöde.
  Förutsättningarna för inredning är optimala och ni möblerar ledigt med såväl ordentlig soffgrupp med tillhörande soffbord och media möbel som matgrupp om 8 personer samt övriga förvaringsmöbler.
  Det stora skjutdörrspartiet från golv till tak mot bostadens inglasade enorma balkong suddar ut gränsen mellan ute och inne. Inglasningen möjliggör nyttjande av utrymmet under större delen av året. Här får ni möjlighet att njuta av långa frukostar eller sena middagar till en makalös utsikt med solnedgångar och Sundbybergs stadsliv.

  Golv: Enstavig ekparkett (Kährs)
  Väggar: Vitmålade
  Tak: Vitmålat
 • Badrum nr:1 - Spa
  Invid tvättstugan disponeras bostadens iögonfallande badrum som med sin höga standard andas exklusivitet. Badrummet är något utöver det vanliga och arkitekten valde till och med att benämnda det som SPA. Här möts ni av en mycket stilsäker interiör med lyxiga materialval och detaljer som dold belysning och inbyggda spotlights i taket.
  Badrummet är utrustat med vägghängd toalettstol, dubbla handfat med kommod, en stor spegel som sträcker sig ända upp till taket, badrumsskåp, handdukstork samt ett inbjudande badkar som utgör pricken över i:et. Inredning från Tapwell och Svedbergs.

  Belysning: Spotlights i tak plus sober, stämningsfull belysning i resten av utrymmet
  Golv: Antracitgrå klinker med en stenfris utmed väggarna samt golvvärme.
  Väggar: Antracitgrått kakel
  Tak: Vitmålat
 • Badrum nr:2 - WC med dusch
  Välplanerat badrum med stilrena materialval och utrustat med vägghängd toalettstol, handfat med kommod, bakgrundsbelyst spegel, dusch med vikdörrar i glas och handdukstork.

  Golv: Antracitgrå klinker samt golvvärme
  Väggar: Vitt kakel
  Tak: Vitmålat
 • Tvättstuga
  Separat från intilliggande badrum med ingång från hallen ligger den praktiska tvättstugan som underlättar vardagsbestyren. Utrustad med timerstyrd tvättmaskin och torktumlare, båda smart installerade under arbetsbänk med väggskåp ovan.

  Golv: Slitstarkt antracitgrå klinker samt golvvärme
  Väggar: Vitmålade
  Tal: Vitmålat
 • Master Bedroom
  Bostadens största sovrum erbjuder en generös yta med fantastiskt ljusinsläpp och härlig utsikt via stort fönsterparti mot balkongen. Frågan om förvaring suddas snabbt ut då rummet har en garderobsvägg från golv till tak med spegelglas från Lumi. Master bedroom har plats för stor dubbelsäng med tillhörande nattduksbord samt andra ombonande inredningsdetaljer.

  Golv: Enstavig ekparkett (Kährs)
  Väggar: Vitmålade
  Tak: Vitmålat
 • Sovrum nr:2
  Ett mindre sovrum som även det har fönster ut mot balkongen och utmärkta förvaringsmöjligheter i form en garderob med skjutdörrar i spegelglas. Rummet disponeras i dagsläget som arbetsrum men givetvis möblerar ni som alternativ detta rum fördelaktigt med säng, nattduksbord och förvaringsmöbel.

  Golv: Enstavig ekparkett (Kährs)
  Väggar: Vitmålade
  Tak: Vitmålat
 • Sovrum nr:3
  Detta sovrum är nästan lika stor som sovrum 1 men saknar inbyggda garderober. I dag disponeras rummet som bibliotek men fungerar lika bra som sovrum, arbetsrum, gästrum eller liknande. Även här flödar ljuset in från fönstret som vetter ut mot balkongen.

  Golv: Enstavig ekparkett (Kährs)
  Väggar: Vitmålade
  Tak: Vitmålat
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  109 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  4 rum (3 sovrum)
 • Våning
  10 av 16
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2014
 • Kommentar, byggnad
  Tak: Stenbelagd takterrass som kan nyttjas av föreningens medlemmar (se avsnitt Terrass och Orangeri nedan).
  Fasad: Prefab sandwichelement.
  Fönster: 3-glas isolerfönster.
 • Värme och ventilationsanl.
  Uppvärmning: Vattenburen / Fjärrvärme.
  Ventilation: Mekanisk frånluft med värmeåtervinning (FX-system).
  Köksfläkt: Centralventilation (Riktig fläkt med utsug).
Energideklaration
 • Energiklass
 • Energiprestanda
  58 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd
  Datum: 2017-03-22
 • Besiktningsman
  Lars-Johan Lindberg, Riksbyggen
TV/Internet
 • Fastigheten är ansluten till Sundbybergs Stadsnät för leverans av TV, bredband (100 Mbit/s) samt IP-telefoni.
Balkong
 • En härligt stor balkong på ca 30 kvm med helglasat fönsterparti som ger full utsikt över både Sundbyberg och Bromma. Här intar ni kaffet till solens första strålar medan staden vaknar till liv nedanför. Långa frukostar och sena middagar blir lätt en vana, endast fantasin sätter gränser för hur ni utnyttjar rummet till dess fulla potential!

  Golv: Trädeck
  Väggar: Vitmålade
  Tak: Vitmålat
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Föreningen har ett varmgarage som finns i nedre botten på fastigheten och enkelt accessas via hissen. Kostnad för garageplats är 1200 kronor i månaden. För närvarande är det en kort kö till garageplatserna.

  I övrigt gäller boendeparkering på gatan. Om du är mantalsskriven i någon av stadsdelarna Storskogen, Centrala Sundbyberg eller Lilla Alby och är registrerad som huvudägare av det aktuella fordonet, eller har tjänstebil som används i privatbruk, kan du söka tillstånd för boendeparkering. Tillståndet utfärdas för högst 24 månader och markeras på fordonet med ett tillståndsmärke. Tillståndet kostar inget men du måste också ha ett månadsmärke eller säsongsmärke som kostar 300 respektive 960 kr.
Ekonomi
 • Avgift
  4 755 kr/mån
 • Hushållsström
  250 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  250 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  2
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 120 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  448 kr
 • Andel i förening
  1,71730
 • Andel av årsavg.
  Uppgiften saknas i föreningens register
 • Andelstal insats
  Uppgiften saknas i föreningens register
 • Pantsättning
  är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2017-09-27.
 • Planerade avgiftsändringar
  Föreningen har inte meddelat om någon avgifts förändring.
Föreningen
 • Benämning
  Riksbyggen BRF Landmärket. I föreningen finns 66 lägenheter.
 • Allmänt
  Förningen är belägen i hjärtat av Sundbyberg. Huset består av 66 st. lägenheter upplåtna med bostadsrätt i storlekarna 2-5 rum och kök samt två lokaler som föreningen hyr ut. Föreningen är taxerad som ett privatbostadsföretag, s.k. äkta bostadsrättsförening. Förningen äger marken, s.k. friköpt mark.

  Föreningen har en mycket god ekonomi. Av senaste årsredovisningen framgår att man trots den låga belåningsgraden amorterat 2 miljoner. Föreningen har en mycket låg belåningsgrad och den genomsnittliga räntan på föreningens lån är enligt senaste årsredovisningen ca 0,89%
 • Kommande renoveringar
  Då föreningens hus nyligen färdigställdes finns inga planerade renoveringar.
 • Kommande avgiftshöjningar
  Föreningen har inte meddelat om någon avgifts förändring.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Samtliga lägenheter är försedda med säkerhetsdörr som öppnas med bricka alternativt kod. Utanför lägenheten finns hållare för morgontidningen och på entréplan finns postboxar till varje lägenhet. Portarna är försedda med låssystem och porttelefon. De båda hissarna är rymliga och det är lätt att få plats med barnvagn etc. Soprum, grovsoprum och miljöstation är beläget på gården.

  Till lägenheten hör:
  KÄLLARFÖRRÅD
  1 st. förråd placerat i källaren.

  Inom föreningen finns tillgång till:

  TAKTERRASS
  Stor terrass på byggnadens tak med fantastisk milsvid utsikt i 360 grader där många härliga soltimmar kan avnjutas. Här finns även möjlighet att grilla och koppla av i den stora loungegruppen eller vid något av de flertal bord som finns. Gröna växter och föreningens odlingslotter bidrar till en ombonad känsla.

  ORANGERI
  I mitten av terrassen finns ett inglasat orangeri med glastak som släpper in mycket ljus och magisk utsikt mot stjärnhimlen stjärnklara kvällar. Här kan du som medlem njuta av den lyxiga loungen med gasolkamin. Här finns även ett fullutrustat kök och matbord för upp till 50 sittande gäster samt porslin för 36 gäster och WC. Lokalen måste bokas för att användas.

  BARNVAGNSRUM
  Låsbart barnvagnsrum beläget på entréplan.

  CYKELRUM
  2 st. cykelrum i fastigheten samt cykelställ på fastighetens baksida.
Området
 • Här bor ni centralt i Sundbyberg med gångavstånd till Sundbybergs Centrums mysiga kullerstensgator med småstadskänsla. Här finns ett rikt utbud av restauranger, caféer och butiker. Önskas ytterligare service nås både Signalfabriken och Bromma Blocks med flertalet butiker och restauranger på en kort promenad. Längs med Landsvägen finner ni även bra service med restauranger, träning, mataffärer och systembolag.

  I området når ni även fina motionsspår i vackra grönområden och längs med Bällstaån. För den båtintresserade finns flertalet båtklubbar längs kanalen med möjlighet till båtplats hos bland annat Sundbybergs båtklubb.
 • Kommunikationer
  Tvärbanan finns precis utanför porten och trafikerar Alvik-Bromma-Sundbyberg-Solna. Enbart ett par stationer bort ligger både Bromma Blocks och Mall of Scandinavia.

  Närmaste tunnelbanestation är Sundbybergs centrum som bara ligger några minuter bort. Tunnelbanan avgår flera gånger i timmen och har en restid om ca 11 minuter in till Stockholm Central. Pendeltågsstation ligger vid tunnelbanan nere på Järnvägsgatan och tar ca 8 min till T-centralen.

  Flertalet bussar avgår i anslutning till tunnelbanan och pendeltågsstationen.
  Linje 504 mot Hallonbergen och Ursvik.
  Linje 515 mot Solna station och Odenplan.
  Linje 509 mot Brommaplan och Djursholms torg.
  Nattlinje 595 mot Solna Station, Näckrosen, Odenplan samt Centralen.

  Med kort restid nås Bromma Flygplats.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Dokument & Länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration
Följ oss i sociala medier