Landsvägen 71 / Sundbyberg

Välkommen till denna 4:a placerad på 10 våningen med utsikt utöver takåsarna.

Slutpris
8 395 000 kr
Boarea
109 kvm
Avgift
4 755 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
10 av 16 (Hiss finns)
Såld
2018-04-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Landsvägen såldes av oss 2018-04-08. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Landsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Landsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I hjärtat av Sundbyberg finner ni denna exklusiva bostad med ljusinsläpp och balkong långt utöver det vanliga!

Det höga läget gör insyn näst intill obefintlig samtidigt som det bjuder på en härlig utsikt över Sundbybergs taksiluetter och vidare över nejden. Bostaden andas exklusivitet vilket visar sig i genomgående påkostade materialval, detaljer och finish. Bänkskivor i svart granit, unikt kök i en öppen planlösning, sober belysning speciellt designad för bostaden och genomgående vitvaror från high-end märket Miele. Samtliga rum har ett vackert golv av enstavig ekparkett och i hall, kök och badrum består ytan av stilren antracitgrå klinker. Klassiska, smakfulla och slitstarka val av material för känsla av värme och hållbarhet. I ett av badrummen, som arkitekten valt att benämnda som SPA, finns badkar inramat av högklassig stensättning med belysningen specialdesignad speciellt för detta rum. Utöver dessa utmärkande detaljer tillkommer en härligt stor balkong i samma längd som resten av bostaden. Balkongen, med dess varma trädäck och praktiska inglasning möjliggör många härligt långa frukostar och sköna kvällar. Det blir enkelt att göra sommaren lite längre medan vyn på nyårsnatten blir utan dess like!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration