Lavettvägen 4C / Grönkulla trädgårdsstad / Rissne / Sundbyberg

Attraktivt radhus med enastående fönsterparti, dubbla uteplatser och optimal planlösning

Slutpris
4 995 000 kr
Boarea
115 kvm
Driftkostnad
35 304 kr/år
Tomtarea
212 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-09-08
Bostaden är såld!

Denna radhus på Lavettvägen såldes av oss 2017-09-08. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Lavettvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grönkulla trädgårdsstad / Rissne är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I detta utmärkt planerade radhus om 115 m² med två uteplatser som tillsammans vinner dygnets alla soltimmar bor du bara ett stenkast från tunnelbanan som på 15 minuter tar dig in till centrala Stockholm. Bostaden präglas av ljus, luft och rymd tack vare en genomgående fantastisk takhöjd i kombination med rejäla fönsterpartier i tre väderstreck, varav ett spektakulärt som löper hela vägen från golv på entréplan till tak på ovanvåning. Här bor ni med praktiska bekvämligheter såsom tvättstuga, två stora badrum och klädkammare samt förråd i anslutning till entrén.

Genomtänkt planlösning fördelad på två plan där de stora, sociala ytorna disponeras på entréplan, medan de tre sovrummen ligger avskilt belägna på ovanvåningen. Väl tilltaget vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som arbetsstation eller matplats och access till båda uteplatserna. Stort modernt kök med full maskinell utrustning och matplats om 4-6 personer. Tvättstuga och två badrum enhetligt inredda med stilrena materialval. Tre väl avvägda sovrum med flertalet inredningsalternativ.

Välkomna till detta attraktiva radhus.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration