Mjölnerbacken 13, 1tr / Rissne / Sundbyberg

Slutpris
2 295 000 kr
Referensnummer
150 126
Boarea
94 kvm
Avgift
3 904 kr/mån
Såld
2014-01-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mjölnerbacken 13, 1tr såldes av oss 2014-01-24. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rissne är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fyrarummare om 94 m² som är något utöver de vanliga. Bostaden har omsorgsfullt renoverats med genomgående exklusiva materialval och har ett mycket påkostat badrum.

Planlösningen erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum med generöst ljusinsläpp, infällda spotlights, mycket exklusivt golv i valnöt samt utgång till inglasad balkong med söderläge.

Kök med matplats invid fönster med fri utsikt. Tre stora sovrum, samtliga rum med valnötsparkett. Badrummet är helkaklat med bubbelbadkar och andas exklusivitet. Separat Gäst-WC finns också. Goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober och källarförråd.

Rissne är perfekt för Er som vill bo nära staden men ändå vill ha grönskan och lugnet omkring Er samtidigt som Ni har bra serviceutbud och mycket bra kommunikationer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.