Mjölnerbacken 67, 1tr / Rissne / Sundbyberg

Slutpris
2 500 000 kr
Referensnummer
33 944
Boarea
89 kvm
Avgift
3 899 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-10-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mjölnerbacken 67, 1tr såldes av oss 2014-10-14. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rissne är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade fyrarummare om ca 89 m² med ett lugnt läge i området

Planlösningen erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum med generöst ljusinsläpp från två väderstreck samt utgång till den möblerbara balkongen i bästa söderläge.

Kök med matplats invid fönster med utsikt över innergården. Tre stora sovrum, badrum med badkar och tvättmaskin samt en separat Gäst-WC. Goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober och källarförråd.

Rissne är perfekt för er som vill bo nära staden men ändå vill ha grönskan och lugnet omkring er samtidigt som ni har bra serviceutbud och mycket bra kommunikationer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.