Skolgatan 9 / Centrala Sundbyberg / Sundbyberg

Slutpris
2 500 000 kr
Referensnummer
110 902
Boarea
53 kvm
Avgift
3 952 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-03-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skolgatan 9 såldes av oss 2014-03-13. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Sundbyberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett centralt läge i hjärtat av Sundbyberg ligger denna enastående studiolägenhet om ca 53 m² samt ett väl tilltaget sovloft om ytterligare ca 8 m².

Bostaden är belägen i en vacker sekelskiftesbyggnad anno 1900 och har genomgående ca 4 meter i takhöjd. Genom sina tre stora fönsterpartier, med tidstypiska spröjs flödar ljuset in i sällskapsdelarna. Här finns kök med köksö och full maskinell utrustning i rostfritt, plats för matbord samt en TV-hörna med tillhörande möblemang.

Bakom en praktiskt halvvägg finns en arbetshörna samt klädförvaring i garderober och öppen hängning. Önskar Ni använda denna del som ett sovrum går det också bra. Vidare upp för den platsbyggda trappan i ek finns det stora sovloftet om ca 8 m². Här får Ni med lätthet plats med en dubbelsäng. Från sovloftet kan Ni blicka ner över sällskapsdelen samt ut genom de fantastiska fönstren. På loftet finns också ytterligare förvaring i form av klädkammare/förråd.

Välkommen till en helt unik bostad - Din studiolägenhet i centrala Sundbyberg?

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.