Trädgårdsgatan 4B

Trädgårdsgatan 4B

Slutpris

2 785 000 kr


Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

Trädgårdsgatan 4B


Slutpris
2 785 000 kr

Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

- Föreningen accepterar juridisk person
- Balkong i västläge
- Stambytt fastighet
- Föreningen äger marken
- Övernattningslägenhet 250 kr/natt

Hjärtligt välkomna till denna 2 rok centralt i Sundbyberg! Ett kvalitativt boende med ljus enstavsparkett, generös takhöjd samt rikligt ljusinsläpp genom fönster med djupa nischer i marmor. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bidrar till stora sociala sällskapsytor. Vardagsrum med plats för soffa och mediamöbel, charmigt kök med gott om förvaringsutrymmen och plats för rejält matbord, sovrum med inbyggda fönster och plats för dubbelsäng, stambytt badrum med tvättmaskin och balkong med sol från tidig eftermiddag till kväll.

Med sin charmiga småstadskaraktär erbjuder Sundbyberg ett rikligt utbud av parker, promenadstråk, butiker, flertalet restauranger, gym och fenomenala kommunikationsmedel som gör området till ett av de mest lättillgängliga i hela Storstockholm. Utöver detta har du dessutom endast 5 minuters gångavstånd till Solna strands tunnelbanestation och ytterligare bekvämlighet genom flygbussen som går strax utanför dörren.

Till lägenheten hör ett vindsförråd.


Boarea
43 kvm
Avgift
3 332 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-03-20

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Trädgårdsgatan såldes av oss 2023-03-20. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Trädgårdsgatan.

Boka värdering

Hevrê Yildiz

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.