Tritonvägen 4

Tritonvägen 4

Slutpris

2 495 000 kr


Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

Tritonvägen 4


Slutpris
2 495 000 kr

Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

- Möjlig 2 rok
- Högst upp i huset
- Hiss finns
- Fritt från insyn
- Föreningen äger marken

Hjärtligt välkomna till denna generösa 1 rok om 45 kvm som kan göras om till en 2 rok (se alternativ planlösning). Här bor du högst upp i huset på en attraktiv adress invid hjärtat av centrala Sundbyberg. Allrummet är hjärtat i denna lägenhet och erbjuder en mångsidig yta där du kan anpassa möbleringen efter dina behov och önskemål. Här finns plats för en stor säng, rejäl soffgrupp, skrivbord, mediamöbel och annat önskvärt möblemang. Fullt utrustat separat kök med praktiskt klinkergolv, gott om förvaringsutrymmen och goda arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, integrerad diskmaskin, ugn/häll samt utdragbar fläkt. Här finns plats för ett matbord för 4-6 personer. Badrummet är rymligt och utrustat med wc, tvättställ, spegelskåp, handdukstork samt badkar perfekt för avkoppling. Badrummet är förberett för tvättmaskin. Inbjudande och ljus hall med praktiskt klinkergolv med goda avhängnings- och förvaringsutrymmen. Bostaden präglas av stora fönsterpartier med djupa nischer i marmor samt ljusa ytskikt.

Stabil förening med god ekonomi och en väldigt fin innergård som blir som en förlängning av lägenheten. Här bor du bokstavligen i lugnet invid pulsen! På lugn gata invid vackra Stamgårdsparken, Strandpromenaden, Tuvanparken och all puls från Sundbybergs Torg. Sundbyberg har en charmig småstadskaraktär och erbjuder ett rikt utbud av parker, promenadstråk, butiker, flertalet restauranger och gym. Inom endast några minuters gångavstånd når ni Sundbybergs omfattande kollektivtrafiknätverk, som inkluderar tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana, bussar och flygbussar. Detta gör området till ett av de mest lättillgängliga områdena i hela Storstockholm.


Boarea
45 kvm
Avgift
2 591 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2024-02-21

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Tritonvägen såldes av oss 2024-02-21. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Tritonvägen.

Boka värdering

Hevrê Yildiz

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.