Ursviksvägen 109B
Ursviksvägen 109B
Hevrê Yildiz, ansvarig mäklare i Sundbyberg
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Hevrê Yildiz

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Ursviksvägen 109B
Ursvik— Sundbyberg

Ursviksvägen 109B


Förberedd försäljning

Ursvik— Sundbyberg

Nyrenoverad bostad med alla efterfrågade detaljer. Redan ett kliv in i bostaden möts ni av den generösa takhöjden, det trevliga ljusinsläppet genom fönster i två väderstreck samt ytskikt i sobra kulörer. Genomgående påkostade och smakfulla materialval ger en hög standard och till utseendet dras tankarna snabbt till ett inredningsmagasin. Bostaden bjuder på ett stort allrum med original golv i fiskbensparkett Här kan du med enkelhet kan möblera med stor säng, soffa och övrigt önskat möblemang. Nyrenoverat och fullt utrustat kök med plats för matbord samt nyrenoverat och och lyxigt badrum. Gott om förvaringsmöjligheter tack vare den optimerade planlösningen samt klädkammaren.

Det lummiga naturnära läget skapar ett lugn nära stan. Föreningen har en välskött gård där man kan man grilla eller sola i trädgården. Naturreservatet ligger utanför fönstret och erbjuder härliga stigar för löpning, cykling, ridning och promenader i Ursviks motionsspår. På promenadavstånd hittar du restauranger, mataffärer, systembolag och gym. Till Mall of Scandinavia och Friends Arena är det dessutom bara 2,5 km. Kommunikationerna är goda med buss 504 som tar dig till både Sundbybergs centrum samt till T-banan och buss 540 direkt till Universitetet.

Hjärtligt välkomna!


Referensnummer
559 256
Boarea
38 kvm
Rum
1 rum

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Kontakta Hevrê för mer information kring Ursviksvägen 109B Anmäl intresse.

Hevrê Yildiz

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.


Planlösning

Området
Ursvik i sundbyberg

Ursvik

Här bor du i ett växande område med naturen som granne och närhet till bra kommunikationer.


01
Fördelar med området
Barnvänligt Motionsspår Utegym Parker/Grönområden Tryggt Skidspår Sport och friluftsliv Cykelbanor Gym Hundvänligt Växande område Bussar

02
Kommunikationer

Idag trafikeras Ursviks kollektivtrafik av bussar och i grannområdena Rissne och Hallonbergen når du lätt tunnelbanans blå linje med ca 13 minuter in till Stockholm City. Därifrån går sedan övriga tunnelbanelinjer och samtliga pendeltågslinjer mot bland annat Nynäshamn, Arlanda och Uppsala. Från Ursvik är det även endast ca 3 km till Sundbyberg centrum där tvärbanan mellan Sickla och Solna går samt pendeltåg mellan Bålsta och Nynäshamn.

Färdas du med bil är det här mycket smidigt att ta sig ut på Kymlingelänken och E4/E18. Vill du hellre cykla går även det mycket bra då cykelbanenätet är väl utbrett genom Ursvik och hela Sundbyberg.

Det har planerats att bygga ut en Kistagren av tvärbanan som kommer att gå genom Ursvik och detta förslag trädde kraft i början på 2018. Tvärbanan kommer även att gå till Bromma flygplats och Helenelund, något som kommer underlätta pendlingen oerhört. För mer information om projektet, vänligen besök https://www.sll.se/verksamhet/kollektivtrafik/aktuella-projekt/Tvarbanan-Kista-Helenelund/.


03
Natur och fritid

I Ursvik bor du med naturen som granne och goda möjligheter till att ha en aktiv vardag. Här finner du Igelbäckens Naturreservat med upplysta motionsspår i varierande längd där du sedan under vintern kan åka längdskidor. Här finns även flera utegym och vanliga gym samt Sveriges största parkourhall på hela 900 kvm. För mer information om denna, vänligen besök http://streetmentality.se/sundbyberg/. I norra Ursvik finns dessutom planer på ridskola, fotbollsplaner och kolonilotter mm.


04
Barnomsorg och skolor

Här i Ursvik finns det gott om förskolor och skolor, allt för att du ska kunna välja det som passar just ditt barn bäst. Exempel på Förskolor är Granatäpplet, Kymlinge förskola och Lilla Ursviks förskola. Om vi istället ser till grundskolor finns här Kymlingeskolan (F-6), Ursviksskolan (F-6) och Älvkvarnsskolan (F-9). Självklart finns det många fler förskolor och skolor både i Ursvik och i Sundbyberg och för mer information om dessa kan du besöka https://www.sundbyberg.se/forskola-utbildning.html.


05
Affärer och restauranger

I närområdet hittar du gott om lokala restauranger så som sushi och pizzerior. I närområdet finns även bra med matbutiker så som Willys och Coop. Om du inte hittar det du behöver i Ursvik är det endast ca 7 minuter till Mall of Scandinavia med över 220 butiker och restauranger fördelade på över 100 000 kvm. Här finner du även Filmstaden Scandinavia med IMAX och VIP-salonger.


Använd kartan
X

Platser

Grillplats vid Aktivitetsparken

408 m


Jozan-Jinar

496 m


Pölsemannen

521 m


Brödernas

531 m


BABAS Burgers Hallonbergen(Umami park)

580 m


Lilla Ursviks förskola

176 m


Ursviksskolan - Sundbybergs stad

242 m


Granatäpplets förskola

481 m


Vittra Brotorp

488 m


Förskolan Freden

550 m


Stora Coop Sundby Park

369 m


Supermrket 98

743 m


king rox

805 m


Hemköp

1,44 km


Dukan - Affär & tobak Sundbyberg

1,77 km


Frejavägen

39 m


Ursviks motionsgård

246 m


Grahamsvägen

321 m


Ulriksdal

2,13 km


Sundbyberg

2,39 km


Helenelund

3,02 km


Helenelunds station

3,07 km


Solna

3,27 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

 • Grönområde
  263 m
  1 min
  2 min
  5 min
 • Tågstation
  Ulriksdal
  2,13 km
  5 min
  8 min
  30 min
 • Hållplats
  Frejavägen
  39 m
  1 min
  1 min
  2 min
 • Hav
  2,9 km
  12 min
  17 min
  1 tim 4 min
 • Sjö
  615 m
  4 min
  4 min
  12 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Hevrê!

Hevrê Yildiz

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.