Vintergatan 4, 3 tr / Sundbyberg

Ljus 1:a högst upp i huset med balkong och fungerande öppen spis!

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
42 kvm
Avgift
2 979 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-10-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vintergatan såldes av oss 2019-10-16. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Vintergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vintergatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna ljusa 1:a högst upp i huset med balkong i västerläge samt en fungerande öppen spis. Bostaden ligger i en välskött fastighet på ett av
Sundbybergs bästa lägen.
Lägenheten har genomgående vita väggar och ekparkett. Den fungerande öppna spisen utgör en central punkt i
lägenheten och sprider sin värme nu när hösten smyger sig på. Från vardagsrummet kommer du ut på balkongen som har plats för sittmöbler och ett litet bord.

Efter några minuters promenad kommer du till Sturegatan som är Sundbybergs shoppingstråk. Här hittar du både shopping och restauranger.
I närheten av bostaden har du tunnelbana, tvärbana, pendeltåg fjärrtåg samt flertalet busslinjer, detta gör det lätt att komma in till centrala Stockholm. Vill du promenera i natursköna områden finns Lötsjön, Råstasjön och Marabouparken i närheten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.