Prästnibblevägen 15

Prästnibblevägen 15

Slutpris

2 400 000 kr


Svartsjö— Ekerö

Prästnibblevägen 15


Slutpris
2 400 000 kr

Svartsjö— Ekerö

Välkommen till denna idyliska villa med milsvid utsikt över fälten!

Välkommen till detta hus med grönskan som granne och milsvid utsikt över Svartjölandets åkerlandskap. Tomten är idylisk med äppelträd, bärbuskar och vackra blommor. Detta är ett hus för dig som vill bo med stor trädgård och närhet till naturen. Huset har potential att bli ditt drömboende med öppenspis och vacker utsikt från alla fönster. Huset är fördelat på ett entré plan där du har kök, vardagsrum, sovrum och en toalett. På källarplan finner du ett sovrum, arbetsrum, tvättstuga och duschrum samt en matkällare. Det finns även ett garage på tomten med plats för både en bil och redskap. Detta är ett hus för den händige med möjlighet att skapa ditt eget drömboende!


Boarea/biarea
48/48 kvm
Tomtarea
1 575 kvm
Såld
2022-10-14

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna villa på Prästnibblevägen såldes av oss 2022-10-14. Se alla våra försäljningar i Svartsjö samt även på Prästnibblevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.