Åvavägen 6

Åvavägen 6

Slutpris

10 950 000 kr


Ella Park— Täby

Åvavägen 6


Slutpris
10 950 000 kr

Ella Park— Täby

Renoverad 50-tals Villa med pool!

+ Renoverat & modernt
+ Bergvärme
+ Nytt exklusivt kök 2021
+ Stor uteplats med utekök & pool

Välkommen till detta vackra hus Anno 1955 i populära & omtyckta Ella Park!
Fastigheten erbjuder fyra sovrum på samma plan, två helkaklade och moderna badrum samt trevligt allrum med murad öppenspis på övreplan.
Nyrenoverat och exklusivt kök från 2021 i en öppen och social planlösning mot vardagsrummet som gör det möjligt för hela familjen att närvara och vara delaktig i matlagningen. Huset har genomgått löpande renoveringar och där ingenting har valts av slumpen och med genomgående sobra färg och materialval för att skapa en snygg helhetskänsla. Modern och fräsch tvättstuga, flertalet bra förrådsutrymmen samt en stor uppfart med utrymme för ca fyra bilar är bara några av de attribut som denna fastighet har och som förenklar vardagen.
För den som söker en fastighet som har det där lilla extra både vad gäller kvalitet, 50-tals charm men även stora utomhusytor för umgänge så har du kommit rätt!
Denna bostad erbjuder en stor tomt med plan gräsmatta, altan med utrymme för både separat loungdel och matgrupp samt ett stort pooldäck med utrymme för både solstolar, barbecue, lounge samt pergola med upphängd solbädd.
Som om det inte vore nog så har du även ett välkomnande utekök med bar som skapar en härlig utomlandskänsla under de varma sommardagarna och binder samman uteplatsen.

Här bor du med närhet till det mesta så som omtyckta förskolor och skolor, mataffär, fina promenadstråk, tennishall, utegym och lekparker. Mycket goda kommunikationer med både Roslagsbanan samt bussar.

Detta hus vill du inte missa!


Boarea/biarea
116/57 kvm
Driftkostnad
39 947 kr/år
Tomtarea
1 047 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2022-12-15

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Åvavägen såldes av oss 2022-12-15. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Åvavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.