Behållare Behållare
Dela

Löttingelund, Täby

Referensnummer
477 695
Upplåtelseform
Äganderätt

Stor och plan tomt nära Rönningesjön.

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Området

Löttingelund

Löttingelund är ett mycket omtyckt och populärt område i Täby. Området präglas av villor, fina strövområden samt närhet till liv och rörelse.

Fördelar med området

Tryggt Barnvänligt Lugnt Cykelbanor Parker/Grönområden Badstrand Hundvänligt Bussar

Närhet till matbutiker och restauranger

Löttingelund ligger mitt emellan Arninge/Hägerneholm och Gribbylund. Det är cykelavstånd till båda. I Gribbylunds centrum finns både matbutik, restauranger samt bibliotek. I Hägerneholm hittar du en populära restaurangen Triften, som erbjuder frukost, lunch och middag kvällstid. I anslutning till Hägerneholm ligger också Arninge som är ett stort shoppingområde med bla K-rauta, Willys, Jula, Coop, Blomsterlandet, XXL, Stadium Outlet, Elgiganten, Lidl, Sats, Yoump, Ica, Rusta, Jysk, Folkhemmet, Byggmax för att nämna några. Här tar du dig enkelt runt med bil eller till fots.

Sport och fritid runt hörnet

Närområdet kring Löttingelund erbjuder många möjligheter till fritidsaktiviteter vid Skavlötens friluftsgård som ligger inom gångavstånd. Rönningesjön plogas vintertid upp för skridskoåkning och längdspår. Ängsholmsbadet som ligger vid Rönningesjöns västra strand är ett kommunalt bad. Badet är mycket populärt med stora gräsytor och har två badstränder med bryggor.

Kommunikationer

Det finns flera olika sätt att förflytta sig på. Det finns även direktbuss till bland annat Kista. Samt direktbussar till Danderyds sjukhus och Tunnelbanan. Närmaste hållplats för Roslags-banan är Visinge, hit cyklar man på 5-10 min. Man har även tillgång till Roslagsbanan från Arninge centrum som är ungefär lika långt.

Familjeliv

I närområdet finns flertalet förskolor, närmast är Murgrönan som drivs i Pysslingens regi. Närmaste skola åk F-5 är Täby Friskola som ligger i Löttinglundsskolans gamla lokaler. I Hägerneholm finns en ny skola och förskola invigdes 2019 i Hägerneholm och har fått namnet Hägerneholmsskolan. Skolan är en F-9 och har plats för 600 elever, två klasser i varje årskurs. Inte förrän 2023 kommer man dock att ha årskurser ända upp till åk 9. Skolgården är uppdelad i två delar. I den inhägnade delen som tillhör förskolan finnas sandlåda, pulkabacke och cykelslinga. På den resterande ytan finns hinderbana, längdhoppsbana och bollek. Dessutom finns en amfiteater för bland annat undervisning utomhus. I anslutning till grundskolan ligger även en förskola med plats för 110 barn.

Intill skolan finns en fullstor idrottshall - Hägerneholmshallen.
Idrottshallen är byggd i två plan med en total yta på cirka 3 200 kvm och läktare som rymmer 500 åskådare. Dessutom planeras för en 5-manna konstgräsplan.

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.