Tjädervägen 4

Tjädervägen 4

Slutpris

11 700 000 kr


Skarpäng— Täby

Tjädervägen 4


Slutpris
11 700 000 kr

Skarpäng— Täby

Totalrenoverad 1-plansdröm med otroligt låga driftskostnader!

+ Solceller med batteri och beräknad produktion om dryga 19 000 kW/h/år
+ Driftskostnader om otroliga 1 457 kr/mån!
+ Totalrenoverad
+ Hög standard
+ Stor 1-plansvilla
+ Möjlig uthyrningsdel
+ Altan om ca 80 m² med sol från morgon till kväll
+ Lugnt läge
+ Plan och lättskött tomt
+ Smart hem med nyckelfria dörrar
+ Plejdstyrd belysning
+ Wifi-uppkopplade vitvaror
+ Ångbastu

Unna dig lyxen av ett stort 1-planshus i absoluta toppskick i eftertraktade Skarpäng! Denna imponerande fastighet på ca 178 m² har genomgått en totalrenovering de senaste två åren och bjuder på en exklusiv livsstil med moderna bekvämligheter. En av de många imponerande funktionerna i huset är den stora solcells anläggningen som ger en förväntad elkostnad om ca 1 200 kr per år! Detta innebär att du kan njuta av en bekväm livsstil utan att behöva oroa dig för höga elkostnader.

Huset har en tilltalande arkitektur fördelat på en social del och en privat. De sociala delarna uppmuntrar till umgänge och huserar med stora sällskapsytor och i öppen disposition finner ni kök, matsal och vardagsrum med öppen spis. Från vardagsrummet finns också en utgång till den stora altanen, på ca 80 m², belägen i vinkel i två väderstreck vilket gör det möjligt att njuta av solen från morgon till kväll. Här kan du bjuda in vänner och familj till avkopplande grillkvällar eller bara koppla av med en bok och en kopp kaffe.

Köket är från Ballingslöv med snickerier i en sober ljusgrå nyans och stora arbetsbänkar i vacker marmor. Här har inget lämnats åt slumpen och varje detalj är noga utvald och gör köket till en dröm att arbeta i. Som exempel kan nämnas de smarta förvaringslösningarna, lådor med sidostycken i klarglas och genomgående premiumvitvaror varav en fantastisk sous-vide ugn. Fördelarna är många men upplevs bäst på plats. I anslutning till köket finns en tilltagen matplats belägen vid det vackra burspråket. Matplatsen öppnar sedan upp mot det rymliga vardagsrummet med föredömliga inredningsmöjligheter och vackert ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Planlösningen är öppen och luftig men samtidigt avskild på ett effektivt sätt.

Tomten är mycket lekvänlig och lättskött. I gräsmattan ligger en kabel dragen för robotgräsklipparen som sköter sig själv. Mot gatan skärmas tomten av med en vacker lila syrenhäck, i anslutning till matplatsen finns en platsbyggd blomlåda för odling av örter, jordgubbar och vackra blomster och på baksidan av huset växer ett äppelträd som ger skön skugga på sommaren.

Den privata avdelningen är belägen i en avskild del. Här finns tre ordentliga sovrum alla med föredömlig förvaring. Stort badrum i microcement med ett härligt bubbelbadkar från premiumtillverkaren Neptun. I den andra endan av huset återfinns en stor välkomnande hall, ytterligare ett nyrenoverat badrum med ångbastu, nyrenoverade välplanerade tvättstuga med vackra snickerier och bänkar i marmor och ett stort allrum perfekt för barnen att leka i. Önskar ni skapa ett generationsboende eller uthyrningsdel kan ni med enkla medel göra det av allrummet (se alternativ planlösning).

Slutligen är området i Skarpäng en fantastisk plats att bo på med närhet till både skolor, förskolor och natursköna områden. Detta hus är perfekt för dig som söker ett modernt och välutrustat hem, med en avkopplande atmosfär och med allt du behöver inom räckhåll.

Välkommen till en riktig 1-plansdröm!


Boarea
178 kvm
Driftkostnad
17 485 kr/år
Tomtarea
901 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-04-29

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Tjädervägen såldes av oss 2023-04-29. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Tjädervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.