Åkerbyvägen 180,1tr / Täby Centrum - Åkerbyvägen / Täby

Slutpris
1 650 000 kr
Referensnummer
158 997
Boarea
64 kvm
Avgift
3 140 kr/mån
Driftkostnad
450 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-05-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åkerbyvägen 180,1tr såldes av oss 2014-05-06. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Centrum - Åkerbyvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvära en av de populära 2:orna i Brf Farmen! Trivsam gavellägenhet med inglasad rymlig balkong i söder. Vardagsrummet är stort och ger plats åt stor soffgrupp samt matsalsmöbel. Kök med vit skåpinredning och rymlig matplats invid stort fönsterparti mot balkongen. Ljust sovrum och stor klädkammare med klädstänger samt hyllplan och garderob för effektiv klädförvaring. Kaklat badrum med badkar.

Brf Farmen består av fem bilfria och lugna innergårdar. Här finns det flera lekplatser och grönområden med grillplatser för såväl lek som vila. Åkerbyvägen är ett av Täbys mest populära lägenhetsområden och det är många som vill bo här. Föreningen har för ett par år sedan byggt ut och glasat in samtliga balkonger vilket har givit fastigheterna en attraktiv fasad och de boende ett härligt uterum.
Ett bekvämt boende med all tänkbar sevice runt hörnet. Täby Centrum, ett av Sveriges största och modernaste köpcentrum med 220 butiker och restauranger. Bra kommunikationer via buss och Roslagsbanan. Närhet till fina motionsspår vid Ensta Krog.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.