Åkerbyvägen 96

Åkerbyvägen 96

Slutpris

3 100 000 kr


Täby

Åkerbyvägen 96


Slutpris
3 100 000 kr

Täby

Populär 3:a med stor balkong i bästa läge!

Populär 3:a med renoveringsbehov, underbar dubbelbalkong i bästa sydväst läge på 12:e våningen och Täby Centrum utanför porten. Lägenheten har ingen insyn och erbjuder bra planlösning, bra arbetsytor, diskmaskin och rymlig matplats vid fönster. Luftigt och ljust vardagsrum med utgång till inbjudande dubbelbalkong i soligt sydväst läge med en underbar utsikt över Täby. Två rymliga sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin. Gott om plats till förvaring/avhängning av ytterkläder och skor genom en rymlig hall.

I avgiften ingår: värme, vatten, kabel-tv med ett brett urval av olika kanaler, p-plats, bostadsrättstillägg, källarförråd samt bredband 1 000 Mbit/s. BRF Storstugan är en mycket omtyckt förening och är en av Täbys största bostadsrättsföreningar. Föreningens hus inrymmer 11 trapphus med vardera 19 våningsplan varav 16 är lägenhetsplan. Totalt omfattar Brf Storstugan 704 lägenheter. Stor tvättstuga i huset, cykel och barnvagnsförråd. Förråd i källaren. Tillgång till b la gym, bastu, relax, dusch, bubbelbad, föreningslokal, bokcafé samt prisvärda städ- och servicetjänster. Föreningen har en väldigt omtyckt gård med grönskande gräsytor, fontän, boulebana, tennisplan och lekplats där barnen kan leka och ha kul.

Direkt närhet till bra kommunikationer med flertalet bussar och Roslagsbanan vilken tar dig till smidigt in till Östra station. Här bor du bekvämt med närhet till Täby centrums butiker, gym, restauranger och nöjesutbud.

Varmt välkomna på visning.
Ansvarig mäklare Michael Björkung


Boarea
88.5 kvm
Avgift
4 629 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
12 av 16 (Hiss finns)
Såld
2020-10-16

Mäklarhuset Stockholms Skärgård

Denna lägenhet på Åkerbyvägen såldes av oss 2020-10-16. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Åkerbyvägen.

Boka värdering

Mathias Gustavsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.