Arkenvägen 25 / Skarpäng / Täby

Välplanerat och naturnära boende invid Mörtsjön i populära Skarpäng!

Slutpris
6 495 000 kr
Boarea
148 kvm
Driftkostnad
29 462 kr/år
Tomtarea
325 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Arkenvägen såldes av oss 2020-10-17. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Arkenvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skarpäng är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta välplanerade och friliggande gavelkedjehus i barnvänliga och populära Skarpäng! Huset erbjuder 148 kvm fördelat i två plan med allrum, badrum, klädkammare samt tre sovrum som med lätthet går att göra om till fyra sovrum om så önskas på övre plan. Entréplanet bjuder in till det ljusa köket med utrymme för en matplats samt en öppen och social planlösning mot vardagsrummet som gör det möjligt för hela familjen att närvara vid matlagningen. Från köket finns även en utgång till den lummiga trädgården. Rymlig och tillbyggt vardagsrum med stora fönsterpartier som bidrar med härligt ljus, öppenspis för ökad trivsel samt utgång till uteplatsen som vetter mot skogen i ett utmärkt sydvästläge samt direkt anslutning till trädgården på baksidan. På entréplanet finner du även master bedroom, helkaklat duschrum samt tvättstuga i anslutning till hallen.

Plan och fin trädgårdstomt med utrymme för mycket spring och lek, planteringar samt en rymlig uppfart med utrymme för två bilar och ett isolerat garage med elstyrdport-2019 med plats för ytterligare en bil.

Här bor du på lugn återvändsgata, i ett insynsskyddat och privat läge och med enbart ett stenkast bort från Mörtsjön med motionsspår, elljusspår, trevliga skogsområden samt grillplatser.
Närhet till bra förskolor med både Termitens förskola och Ljusglimtens förskola runt knuten samt Rösjöskolan och Milstensskolan inom några minuters promenad bort. Goda kommunikationer med buss som tar dig till både Täby centrum samt Mörby centrum för att där åka vidare in till stan med tunnelbanans röda linje.

Denna bostad vill du inte missa!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Skarpäng

I populära Skarpäng bor du med närhet till fantastiska grönområden invid Rösjön och Mörtsjön med aktivitetsmöjligheter både sommar och vintertid. Skarpäng är ett tryggt och lugnt område med närhet till natur och en aktivt fritid.

Närhet till både matbutiker och shopping

I närområdet ligger Rösjö centrum med välsorterad ICA-butik med postombud, pizzeria, sushi, salong samt frisör som bidrar till ytterligare trivsel. Täby Centrum ligger några minuters bilfärd bort, med all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restauranger, systembolag, biograf samt flertalet butiker. Här ifrån har du även ypperliga kommunikationer med både buss och Roslagsbanan in till Stockholm city.

Sport och fritid runt hörnet

Här finns stora grönområden med tennisbanor, motionsspår för den idrottsintresserade och flera badplatser.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationsmöjligheter med buss till både Danderyds sjukhus för vidare anslutning till tunnelbana samt Täby Centrum och dess utbud.

Familjeliv

I närområdet finns mycket bra förskolor och skolor såsom Rösjöskolan, Skarpängsskolan, Täby Friskola samt Inspira Förskolan Termiten.