Åvavägen 17 / Ella Park / Täby

Slutpris
4 500 000 kr
Referensnummer
110 679
Boarea/biarea
165/53 kvm
Driftkostnad
50 750 kr/år
Tomtarea
902 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-02-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Åvavägen 17 såldes av oss 2014-02-14. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ella Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Väkommen till denna välskötta och rymliga villa med ett naturskönt läge mot allmänning. Populärt område med närhet till skolor och dagis samt fina promenadstråk. Plan och lättskött trädgårdstomt med insynskyddad uteplats i söder. Villan rymmer fyra sovrum som lätt kan omdisponeras till fem sovrum om behov finns. Originalkök med fina detaljer. Stort vardagrum med fönster i två vädersträck som ger ett fint ljusinsläpp. Vardagsrummet har en öppen planlösning mot matsalen. På övervåningen finns tre sovrum, ett badrum och ett rymligt allrum. Rymligt garage med nyare garageport samt stort förråd.

Ella Park är ett populärt område med luftigt placerade villor med uppvuxna trädgårdstomter. Lugnt och barnvänligt område. Närhet till Täby Centrum, ett av Sveriges största köpcentrum med 220 butiker och restauranger. Goda kommunikationer med buss och Roslagsbanan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.