Domarringsvägen 12

Domarringsvägen 12

Slutpris

9 685 000 kr


Löttingelund— Täby

Domarringsvägen 12


Slutpris
9 685 000 kr

Löttingelund— Täby

Rymlig 1-plansvilla på stor tomt i lugna omgivningar

Sävsjö Trähus om totalt 239 kvm varav 203 kvm är boyta fördelat på 7 rum och kök. Härliga sociala ytor i vardagsrummet med öppen planlösning mot kök där det är högt i tak och öppet upp till taknock . Fönster i 3 väderstreck. Fullutrustat Tibro kök. 4 ordentliga sovrum samt separat TV-rum och bibliotek. Huset ligger i 45 graders vinkel med de sociala ytorna åt ena hållet och den privata familjedelen åt andra. Vinrum med gott om förvaring. Familjebadrum med både bubbelbadkar och separat dusch. Garaget har gjorts om till ett mycket väl fungerande hobbyrum. Den elektriska garagedörren finns kvar och det går lika bra att använda som garage. Stor plan tomt på 2 082 kvm gör det möjligt att vidareutveckla sitt boende tack vare den generösa byggrätten. Genomgående i huset är vattenburen golvvärme, mattlackad ekparkett och vitlaserade furutak.

Bara några hundra meter från huset kommer man till Rönningesjön med badplatser vackra promenader och Skavlötens friluftsområde. 200 meter åt andra hållet finns det Enstaspåret med eljus upp till 5km.


Boarea/biarea
203/36 kvm
Driftkostnad
45 418 kr/år
Tomtarea
2 082 kvm
Rum
7 rum (4-6 sovrum)
Såld
2016-06-13

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Domarringsvägen såldes av oss 2016-06-13. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Domarringsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.