Ellaparksvägen 20 A

Ellaparksvägen 20 A

Slutpris

14 300 000 kr


Ellapark— Täby

Ellaparksvägen 20 A


Slutpris
14 300 000 kr

Ellapark— Täby

Ett hem utöver det vanliga

Med bästa läge i populära Ella Park ligger hemmet för den moderna familjen. Arkitektritad etagevilla i vinkel, nybyggd 2015 med en totalyta på 339 kvm. Öppen planlösning i de många umgängesrummen tillsammans med högt till tak ger en härligt luftig känsla i hela huset. Stora vackra fönster med äkta spröjs och med fönsterbänkar i svart marmor, ger ett enastående ljusinsläpp. I huset ligger genomgående mattlackade ektiljor med fasade kanter, i kombination med vattenburen golvvärme lagd i husets fyra plan, får man en behaglig temperatur. Det fantastiska vardagsrummet är husets hjärta, i två plan med några trappsteg emellan. Här öppnas det upp en härlig yta för socialt umgänge. Varje detalj är noga genomtänkt och vald med omsorg så som till exempel det suveräna inbyggda ljudsystemet från Canton. Idag finns det fem sovrum som med enkelhet skulle kunna göras om till sju. Stort och funktionellt kök i vitt med vacker svart marmorbänk och goda arbetsytor. Vitvarorna är genomgående från Miele. Runt halva huset sträcker sig den inbjudande altanen i bästa solläge. Access finns både från köket och vardagsrummen samt ett av sovrummen. På fasaden sitter det sensorstyrda smideslampor runt hela huset, garaget och muren vid entrén. Uppvärmning sker genom bergvärme med dubbla hål om 160 meter, samt en extra varmvattenberedare på 300 liter. Otroligt låga driftkostnader med en konsumtion på 15300 kwh/år. Fiber är indraget och uttag finns i hela huset. Friliggande isolerat och nedsänkt garage om ca 30 kvm med elport.


Boarea/biarea
293,5/46,1 kvm
Driftkostnad
26 450 kr/år
Tomtarea
1 085 kvm
Rum
10 rum (5 sovrum)
Såld
2016-03-17

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Ellaparksvägen såldes av oss 2016-03-17. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Ellaparksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.