Eskadervägen 42,2tr / Näsby Park / Täby

Slutpris
1 940 000 kr
Referensnummer
203 912
Boarea
91.5 kvm
Avgift
4 644 kr/mån
Driftkostnad
400 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-10-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Eskadervägen 42,2tr såldes av oss 2014-10-29. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Näsby Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I trevliga och natursköna Näsby Park ligger denna unika lägenhet, 2:a + 1:a med separat ingång. Genomgående ljusa materialval och ekparkettgolv. Vardagsrum med burspråk och balkong i väster. Nyrenoverat badrum samt gästwc. Fin utsikt över litet skogsparti.

På Eskadervägen bor Du med närhet till service och flertalet butiker i Näsby Parks centrum. Bra kommunikationer via buss och Roslagsbanan in till Östra Station. Närhet till Värtan med fina promenadstråk samt badplats. Näsbyvikens småbåtshamn ligger också i området och angränsar till Näsby Slott med fina parkområden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.