Eskadervägen 34 / Täby

Hemtrevlig 4:a

Slutpris
2 895 000 kr
Boarea
94.6 kvm
Avgift
4 079 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2014-12-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Eskadervägen såldes av oss 2014-12-17. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Eskadervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eskadervägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I trevliga och natursköna Näsby Park ligger denna hemtrevliga 4:a om 94,6 kvm. Genomgående ljusa materialval och ekparkettgolv. Vardagsrum med burspråk och balkong i väster. Nyrenoverat badrum som stambyttes 2008 samt gästwc. Fin utsikt över litet skogsparti.

På Eskadervägen bor Du med närhet till service och flertalet butiker i Näsby Parks centrum. Bra kommunikationer via Roslagsbanan in till Östra Station samt buss. Närhet till Värtan med fina promenadstråk samt badplats. Näsbyvikens småbåtshamn ligger också i området och angränsar till Näsby Slott med fina parkområden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.