Eskadervägen 14, 1tr / Näsbypark / Täby

Stor 2 :a med låg avgift i Näsbypark

Slutpris
2 370 000 kr
Boarea
64.5 kvm
Avgift
2 867 kr/mån
Rum
2,5 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-04-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Eskadervägen såldes av oss 2019-04-11. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Eskadervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Näsbypark är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade och ljusa 2,5 rums lägenhet med mycket centralt läge. Bostaden erbjuder stambytt badrum, genomgående vackra trägolv, stor matsal i direkt anslutning till kök med nyare vitvaror. Rymligt sovrum samt 6 kvm stor klädkammare. Här bor du med ett centralt läge med endast 2 minuter till tåg som tar er till Stockholm City på ca 20 minuter och bussar till Täby/Mörby Centrum men även direkt närhet till natur med fina promenadstråk. Alla medlemmar har tillgång till föreningens skyroom, gästvåning, festvåning samt hobbyrum.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Näsbypark

Näsbypark är en mycket attraktiv del av Täby Kommun med närhet till såväl rogivande naturområden som de centrala delarna av Täby. Utmärkande för området är dess närhet till vatten, vilket öppnar för möjligheterna att ta sig med båt både till stan och ut i skärgården. Dessutom utgörs kustlinjen av fina promenadstråk, sandstrand, badbryggor och båtplatser.

Närhet till matbutiker och shopping

Här bor ni med närhet till ypperlig service. Näsbypark erbjuder ett trevligt centrum med bland annat butiker, husläkare, tandläkare, apotek och frisörer, samt caféer, restaurang och pizzeria. I närområdet finns Täby Centrum med all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restauranger, biograf, bussförbindelse samt butiker.

Sport och fritid runt hörnet

närområdet ligger Näsa Äng med badstrand och tennisbanor och på några minuters bilavstånd ligger Djursholms golfbana och Altorps motionsspår. Under vinterhalvåret är de oändliga skridskostråken mycket populära.

Kommunikationer

Roslagsbanan har en av sina ändhållplatser i Näsbypark som tar er till Stockholm City på ca 20 minuter. Buss 619 och 617 går till Täby centrum.

Familjeliv

Ett flertal bra förskolor och skolor ligger i närområdet med olika inriktning och pedagogik. Kommunala skolor i närområdet är Slottsparksskolan och Norskolan med årskurserna F-3, och Näsbyparksskolan med årskurserna F-9. Det finns även privata skolor, däribland Nya Tidens Montessoriskola, åk F-9.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.