Flygvillevägen 1,7tr / Hägernäs Strand / Täby

Slutpris
3 950 000 kr
Referensnummer
139 271
Boarea
124 kvm
Avgift
6 678 kr/mån
Driftkostnad
450 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-05-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Flygvillevägen 1,7tr såldes av oss 2014-05-09. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hägernäs Strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en högt belägen och vacker gavellägenhet med fantastisk utsikt över Hägernäsviken. Två stora glasade balkonger varav en i söder och en i öster med fin utsikt mot vattnet. Spatiöst vardagsrum och matsal i öppen planlösning samt utgång till balkongen i söder. Hög bardisk delar av arbetsköket mot matsalsdelen. Tre sovrum varav ett med utgång till balkong i öster med fin vy mot Hägernäsviken. Gott om garderober samt två klädkammare för effektiv klädförvaring. Två stora badrum varav ett med tvättmaskin med torktumlarfunktion.

Hägernäs Strand är en stadsdel i nordöstra Täby vid den natursköna Hägernäsviken. Härlig närmiljö med underbara grönområden samt strandpromenad. På sommaren finns bra badvatten och på vintern finns det chans till is för skridskoåkning.
Mitt i området ligger Catalinatorget med butiker, kontor, en restaurang och ett kafé/lunchrestarang med vissa baslivsmedel. Bra busskommunikationer, busshållplats finns utanför Flygvillevägen 1.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.