Fortvägen 86 / Gribbylund / Täby

Slutpris
3 550 000 kr
Referensnummer
205 041
Boarea
98 kvm
Avgift
3 570 kr/mån
Driftkostnad
2 085 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
2-plans radhus
Såld
2014-10-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fortvägen såldes av oss 2014-10-29. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Fortvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gribbylund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till detta fina bostadsrättsradhus i två plan i populära och barnvänliga Gribbylund. Radhuset är stilrent inrett med moderna materialval. Trivsamt kök med vit skåpinredning och ett ljust vardagsrum. Tre sovrum, varav två med ingång till rymliga klädkammare samt två badrum och en praktisk tvättstuga.

Här bor man med ett härligt hörnläge med två trädäckade altaner varav en med markis i söder samt en i norr under tak med infravärme. Garage intill bostaden med förråd. Området har en trevlig innergård med gräsmattor och lekplats för barnen.
Perfekt för den som vill ha en radhuskänsla men samtidigt åtnjuta alla fördelar med att bo i en bostadsrättsförening.

Bostaden ligger lugnt belägen på återvändsgata utan störande biltrafik. Det finns ett flertalet förskolor och skolor i området samt goda kommunikationer med buss.
Närhet till fina strövområden invid Rönningesjön med bad sommartid och plogad skridsko/skidbana vintertid. Trevligt utflyktsmål är Rönningeby med 4H-gård och många aktiviteter för barn i alla åldrar samt Skavlötens friluftsgård med badplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.