Gårdsfogdevägen 1 / Visinge / Täby

Ett unikt boende

Slutpris
6 300 000 kr
Referensnummer
108 692
Boarea/biarea
185/8 kvm
Driftkostnad
31 113 kr/år
Tomtarea
1 051 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-05-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Gårdsfogdevägen 1 såldes av oss 2014-05-07. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu erbjuds ett boende utöver det vanliga! Gediget 1 1/2 planshus med bergvärme om ca 185 kvm med stilfulla färg- och materialval. Exklusivt kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum samt 4-5 sovrum. Stora sällskapsytor samt påkostade badrum. Mysig insynsskyddad hörntomt och stort dubbelgarage samt friggebod. Inglasat uterum samt altaner som sveper runt hela huset. Gångavstånd till skolor, förskolor och buss- och tågkommunikationer. Ett gediget hus, med vattenburen golvvärme i alla rum, där det bara är att flytta in!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.