Gökärtsvägen 101

Gökärtsvägen 101

Slutpris

4 825 000 kr


Vallatorp— Täby

Gökärtsvägen 101


Slutpris
4 825 000 kr

Vallatorp— Täby

Välkommen till detta synnerligen välbelägna gavelkedjehus i populära Vallatorp. Troligtvis det bästa läget i området med hörntomt om 447 kvm helt utan insyn i sydvästläge mot allmänning. Huset renoverades och byggdes ut 2004 med en praktisk och rymlig entré samt två extra sovrum på övervåningen. Även köket byggdes om och inreddes med ett stilrent Kvikkök i vitpigmenterad ek. Stort vardagsrum i vinkel med braskamin och ljusinsläpp från tre väderstreck. Från vardagsrummet når man husets två trädäckade altaner varav den i väster är ca 60 kvm. Här finns en murad grillplats samt badtunna med insynsskydd. Del av altanen är försedd med tak. Tre sovrum på övervåningen samt ett allrum som enkelt kan omdisponeras till ytterliggare ett sovrum om så önskas. Två helkaklade badrum varav ett med bubbelbadkar. Bra förvaringsmöjligheter i förrådet under trappan på entréplanet den stora klädkammaren på övervåningen samt i det vidbyggda garaget.

Området är barnvänligt med närhet till såväl skolor och förskolor som affärer och kommunikationer. Fina grönområden och mysig pool i området med bastuanläggning samt kvarterslokal som kan nyttjas till fester och barnkalas.

Välkommen till ditt nya boende!


Referensnummer
152 059
Boarea
138 kvm
Driftkostnad
44 900 kr/år
Tomtarea
447 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
2-plans kedjehus
Såld
2014-09-23

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Gökärtsvägen 101 såldes av oss 2014-09-23. Se alla våra försäljningar i Täby

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.