Gökärtsvägen 101 / Vallatorp / Täby

Slutpris
4 825 000 kr
Referensnummer
152 059
Boarea
138 kvm
Driftkostnad
44 900 kr/år
Tomtarea
447 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
2-plans kedjehus
Såld
2014-09-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Gökärtsvägen 101 såldes av oss 2014-09-23. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vallatorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta synnerligen välbelägna gavelkedjehus i populära Vallatorp. Troligtvis det bästa läget i området med hörntomt om 447 kvm helt utan insyn i sydvästläge mot allmänning. Huset renoverades och byggdes ut 2004 med en praktisk och rymlig entré samt två extra sovrum på övervåningen. Även köket byggdes om och inreddes med ett stilrent Kvikkök i vitpigmenterad ek. Stort vardagsrum i vinkel med braskamin och ljusinsläpp från tre väderstreck. Från vardagsrummet når man husets två trädäckade altaner varav den i väster är ca 60 kvm. Här finns en murad grillplats samt badtunna med insynsskydd. Del av altanen är försedd med tak. Tre sovrum på övervåningen samt ett allrum som enkelt kan omdisponeras till ytterliggare ett sovrum om så önskas. Två helkaklade badrum varav ett med bubbelbadkar. Bra förvaringsmöjligheter i förrådet under trappan på entréplanet den stora klädkammaren på övervåningen samt i det vidbyggda garaget.

Området är barnvänligt med närhet till såväl skolor och förskolor som affärer och kommunikationer. Fina grönområden och mysig pool i området med bastuanläggning samt kvarterslokal som kan nyttjas till fester och barnkalas.

Välkommen till ditt nya boende!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.