Götavägen 83 / Gribbylund / Täby

Stor enplansvilla - Möjlig uthyrningsdel - När skog och natur - Nära kommunikationer

Slutpris
6 525 000 kr
Boarea/biarea
174/22 kvm
Driftkostnad
39 094 kr/år
Totalareal
932 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-09-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Götavägen såldes av oss 2019-09-07. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Götavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gribbylund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta stora och hemtrevliga enplanshus om ca 174 m² i populära och barnvänliga Gribbylund.

Bostaden erbjuder ett stort vardagsrum med en social och öppen planlösning med utrymme för hela familjen eller det stora sällskapet. I anslutning till vardagsrummet finns en härlig matplats med stora fönsterpartier och tilltagen takhöjd upp till nock. Fyra sovrum, tre badrum, gäst-wc, modernt och renoverat kök samt ytterligare ett allrum. Plan och fin trädgårdstomt med uteplats på baksidan i ett perfekt sydvästläge där du kan njuta av solens strålar hela dagen.

Varmt välkommen till detta trivsamma enplanshus

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gribbylund

Gribbylund är ett mycket omtyckt och populärt område i Täby. Området präglas av radhus och villor, fina strövområden samt närhet till liv och rörelse.

Närhet till matbutiker och restauranger

I Gribbylunds centrum finns både matbutik, restauranger samt bibliotek. Inom promenadavstånd ligger Täby Centrum med all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restaturanger, biograf, bussförbindelse samt butiker.

Sport och fritid runt hörnet

Populära Gribbylund erbjuder många möjligheter till fritidsaktiviteter vid Skavlötens friluftsgård som ligger inom gångavstånd. Rönningesjön plogas vintertid upp för skridskoåkning och längdspår. Ängsholmsbadet som ligger vid Rönningesjöns västra strand är ett kommunalt bad. Badet är mycket populärt med stora gräsytor och har två badstränder med bryggor.

Kommunikationer

Bra kommunikationer via buss 605 och 609 som går mellan Gribbylund Centrum och Danderyds sjukhus. Buss 615 går från Täby centrum rakt igenom Gribbylund.

Familjeliv

I närområdet finns kommunala skolorna Myrängen & Löttingslundsskolan, friskolorna Gribbylundsskolan & lilla gribbylundsskolan, Läsargränds förskola, Pysslingen förskola Murgrönan samt Norrgårdens förskola.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.