Sök Meny
Såld

Täby - Gribbylund/Viggbyholm / Granåsvägen 4a

Modern arkitektritad villa med pool och garage.

I populära Gribbylund/Viggbyholm finner ni på lugnt belägen insynsskyddad tomt ett fantastiskt fint arkitektritat hus från NässjöHus med pool. Härliga umgängesytor med vardagsrum och vinterträdgård i öppen planlösning med köket. Här har man använt högkvalitativa material i stomme och inredningsdetaljer. Höga fönster med ljusinsläpp från tre väderstreck samt en värmande braskamin som kan avnjutas såväl i vardagsrummet som från kökets matplats. Platsbyggt kvalitetskök i sober färgsättning samt rostfria vitvaror från Miele. Matplatsen är trivsamt placerad invid fönster samt glasad altandörr som leder ut till pooldäcket i söder som sträcker sig runt halva huset. Entréplan bjuder även ett sovrum med samt ett badrum, grovingång/tvättstuga och klädkammare. Övre plans fyra sovrum har goda förvaringsmöjligheter via garderober. Badrummet är sobert inrett med badkar och dusch. Separat gästwc. Insynsskyddad plan trädgårdstomt lugnt belägen med sol hela dagen. Trädäckad altan i runt halva huset och runt den njurformade poolen med skyddande eldrivna markiser. Gräsmatta med plats för lek. Isolerat dubbelgarage. Friggebod. Fastigheten har fiberanslutning

Natursköna strövområden invid Rönningesjön med bad sommartid och plogad skridsko/skidbana vintertid. Trevligt utflyktsmål är Rönningeby med 4H-gård och många aktiviteter för barn i alla åldrar samt Skavlötens friluftsgård med badplats. Det finns ett flertalet förskolor och skolor i området. I Gribbylunds C finns bra närservice som ICA-affär, frisör, café, restauranger och bibliotek. Promenad/cykelavstånd till Täby centrum, ett av Sveriges största och modernaste köpcentrum. Bra kommunikationer via buss och Roslagsbanan endast 5 min promenad till Viggbyholms station.

För er med höga krav på ert boende är detta en chans ni inte får missa! Varmt välkomna till Granåsvägen 4a.

Sponsrade länkar
Täby / Gribbylund/Viggbyholm
Granåsvägen 4a
Slutpris: 11 300 000 kr
Boarea/biarea: 192/16 kvm
Driftkostnad: 52 648 kr/år
Tomtarea: 1085 kvm
Rum: 8 rum, varav 5 är sovrum
Såld: 2016-12-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Täby / Granåsvägen