Gribbylunds Torg 4 B / Gribbylund / Täby

4:a med balkong i söder

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
81,8 kvm
Avgift
2 945 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns)
Såld
2016-10-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gribbylunds Torg såldes av oss 2016-10-24. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Gribbylunds Torg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gribbylund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa 4:a med härlig balkong i ett perfekt söderläge. Mycket låg månadsavgift. Här erbjuds du två badrum, rymligt kök med matplats invid fönster för 6-8 personer och tre rymliga sovrum. Fönster i flera väderstreck bidrar till härligt ljusinsläpp i lägenheten. Endast 500 meter till Ängsholmsbadet och dess stora angränsande grönområden. Denna lägenhet måste ses!
Runt hörnet finns Dag/nattbuss som tar er till Täby C. och Mörby C. 2 restauranger, ICA.Affär och Bibliotek finns också runt hörnet.

Populära Gribbylund erbjuder många möjligheter till fritidsaktiviteter vid Skavlötens friluftsgård som ligger inom gångavstånd. Rönningesjön plogas vintertid upp för skridskoåkning och längdspår. En ny street basketplan har anlagts med korgar i två nivåer för att passa alla åldrar. Boule banan är också spelbar. Ängsholmsbadet som ligger vid Rönningesjöns västra strand är ett kommunalt bad. Badet är mycket populärt med stora gräsytor och har två badstränder med bryggor. Badet har även ett hopptorn, omklädningsrum, utomhusdusch och toalett. Det finns ett flertal förskolor och familjedaghem i närområdet. Täby friskola har två skolor för åk 0-5, finns inom ett par minuters gångväg samt två kommunala grundskolor.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration