Sök Meny
Såld

Täby - Gribbylund / Gribbylunds Torg 3 A, 4 tr

3:a högst upp i huset

Välkommen till denna optimalt planerade och ljusa 3:a högst upp i huset! Här erbjuds du två sovrum, vardagsrum i öppen planlösning med köket och stor härlig balkong. Lägenheten är i originalskick så här har du möjlighet att skapa ditt drömboende.

Populära Gribbylund erbjuder många möjligheter till fritidsaktiviteter vid Skavlötens friluftsgård som ligger inom gångavstånd. Rönningesjön plogas vintertid upp för skridskoåkning och längdspår. Här går även bra att fiska. En ny streetbasketplan har anlagts med korgar i två nivåer för att passa alla åldrar. Boulebanan är också spelbar. Ängsholmsbadet som ligger vid Rönningesjöns västra strand är ett kommunalt bad. Badet är mycket populärt med stora gräsytor och har två badstränder med bryggor. Badet har även ett hopptorn, omklädningsrum, utomhusdusch och toalett. Det finns ett flertal förskolor och familjedaghem i närområdet. Täby friskola har två skolor för åk 0-5, finns inom ett par minuters gångväg, samt två kommunala grundskolor i Gribbylunds centrum.

Sponsrade länkar
Täby / Gribbylund
Gribbylunds Torg 3 A, 4 tr
Slutpris: 2 350 000 kr
Boarea: 62 kvm
Avgift: 2 413 kr/mån
Driftkostnad: 550 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 4
Såld: 2017-02-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Täby / Gribbylunds Torg