Gribbylunds Torg 3 A, 4 tr / Gribbylund / Täby

3:a högst upp i huset

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea
62 kvm
Avgift
2 413 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2017-02-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gribbylunds Torg såldes av oss 2017-02-02. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Gribbylunds Torg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gribbylund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna optimalt planerade och ljusa 3:a högst upp i huset! Här erbjuds du två sovrum, vardagsrum i öppen planlösning med köket och stor härlig balkong. Lägenheten är i originalskick så här har du möjlighet att skapa ditt drömboende.

Populära Gribbylund erbjuder många möjligheter till fritidsaktiviteter vid Skavlötens friluftsgård som ligger inom gångavstånd. Rönningesjön plogas vintertid upp för skridskoåkning och längdspår. Här går även bra att fiska. En ny streetbasketplan har anlagts med korgar i två nivåer för att passa alla åldrar. Boulebanan är också spelbar. Ängsholmsbadet som ligger vid Rönningesjöns västra strand är ett kommunalt bad. Badet är mycket populärt med stora gräsytor och har två badstränder med bryggor. Badet har även ett hopptorn, omklädningsrum, utomhusdusch och toalett. Det finns ett flertal förskolor och familjedaghem i närområdet. Täby friskola har två skolor för åk 0-5, finns inom ett par minuters gångväg, samt två kommunala grundskolor i Gribbylunds centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration