Gribbylunds Torg 7 A

Gribbylunds Torg 7 A

Slutpris

2 300 000 kr


Gribbylund— Täby

Gribbylunds Torg 7 A


Slutpris
2 300 000 kr

Gribbylund— Täby

Gaveltrea högst upp i huset

Välkommen till din drömbostad högst upp i huset! Denna optimalt planerade gaveltrea erbjuder dig enastående bekvämlighet och komfort. När du kliver in möts du genast av ljus och rymd, med ett öppet kök som smälter samman med det rymliga vardagsrummet. Detta ger dig den perfekta atmosfären för att umgås med familj och vänner samtidigt som du förbereder läckra måltider. De två generösa sovrummen ger dig gott om utrymme för att skapa en personlig och avslappnande oas. Med flera garderober behöver du aldrig oroa dig för förvaringsutrymme. Badrummet är stort med en modern dusch och praktisk tvättmaskin. Här kan du njuta av stunder av avkoppling och personlig vård. Låt oss inte glömma den härliga balkongen som vetter mot sydväst. Njut av soliga eftermiddagar och avkopplande kvällar utan insyn. Den är perfekt för att odla dina egna blommor eller skapa en mysig loungehörna.

Läget är oslagbart med närhet till naturen. Bara 400 meter bort finner du vackra Rönningesjön och dess omgivande grönområden. Perfekt för promenader, löpning eller bara för att koppla av och andas frisk luft. Området har också en bekväm närhet till allt du behöver. Inom gångavstånd finns en välsorterad ICA-affär och ett urval av trevliga restauranger. Dessutom ger de utmärkta bussförbindelserna dag och natt enkel tillgång till Täby C och Mörby C.

Missa inte chansen att kalla denna underbara gaveltrea för ditt nya hem. En perfekt kombination av stil, funktionalitet och läge. Kontakta oss idag för att boka visning och ta ett steg närmare drömboendet!


Boarea
67 kvm
Avgift
5 272 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-08-15

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Gribbylunds Torg såldes av oss 2023-08-15. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Gribbylunds Torg.

Boka värdering

Kais Ghedamsi

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, franska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.