Grindtorpsvägen 23,3tr / Grindtorp / Täby

Toppskick!

Slutpris
2 150 000 kr
Referensnummer
125 525
Boarea
80 kvm
Avgift
4 611 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-01-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Grindtorpsvägen 23,3tr såldes av oss 2014-01-21. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grindtorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna riktigt fina lägenhet som renoverats 2010/2013 till toppskick. Bra läge i populära Grindtorp på hela 80 kvm med stor balkong i sydväst. Rymligt vardagsrum och två bra sovrum med skjutdörrsförvaring. Kök i vitt med svarta granitskivor och rostfria vitvaror samt matplats för åtta personer. Genomgående ekparkettgolv. Gästwc och badrum har stambytts och totalrenoverats av föreningen mars 2013.

Lugnt barnvänligt område med gångavstånd till naturområden. Närhet till Täby Centrum, ett av Sveriges största köpcentrum med 220 butiker och restauranger. Goda kommunikationer med buss och Roslagsbanan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.