Grindtorpsvägen 35 / Grindtorp / Täby

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
96 kvm
Avgift
5 331 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 10 (Hiss finns ej)
Såld
2015-02-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Grindtorpsvägen såldes av oss 2015-02-18. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Grindtorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grindtorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen en 4:a till salu med dubbla balkonger och ypperligt läge i Grindtorp! Lägenheten disponerar 3 sovrum, ljust kök med stor matplats, vardagsrum, gäst-WC samt badrum från 2012. Underbar dubbelbalkong med bästa solläge mot den vackra innergården samt en dubbelbalkong i norr. Närhet till kommunikationer, service och handel. Stabil förening med god ekonomi och trevliga omgivningar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.