Grindtorpsvägen 5 / Grindtorp / Täby

Grindtorpsvägen 5

Slutpris
2 240 000 kr
Referensnummer
204 293
Boarea
79 kvm
Avgift
4 949 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-11-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Grindtorpsvägen såldes av oss 2014-11-11. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Grindtorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grindtorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade 3:a högt upp i huset i populära Grindtorp, Brf Jupiter 1, med dubbla balkonger och stambytt badrum. Belägen på nionde våningen med ljust, fritt läge. Två bra sovrum samt kök med balkong på ena sidan av lägenheten och vardagsrum med balkong mot innergården på den andra. Bekvämt gångavstånd till nya Täby C med all tänkbar service och goda kommunikationer med bussar och närhet till Roslagsbanan med cirka 5 minuters promenad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.