Holmgårdsvägen 4,3tr / Täby Kyrkby / Täby

Slutpris
2 275 000 kr
Referensnummer
193 021
Boarea
72 kvm
Avgift
3 604 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-10-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Holmgårdsvägen 4,3tr såldes av oss 2014-10-10. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Täby Kyrkby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna synnerligen centralt belägna 3:a i Täby Kyrkby. Välplanerad och rymlig hörnlägenhet med välbevarade tidstypiska 50-tals detaljer. Kök med matplats för fyra personer. Vardagrum med burspråk och utgång till balkong i soligt västerläge med fri utsikt över området. Två sovrum och rymlig klädkammare samt renoverat badrum med dusch och tvättmaskin.

Centralt belägen invid centrum i Täby Kyrkby. Här finns fin närservice med barnavårdscentral, apotek, veterinär, frisör, bibliotek samt ICA-affär med post. Här finns även blomsteraffär, kemtvätt, second-hand-butik för barnkläder mm.
Flera förskolor och skolor i närområdet. Ypperligt kommunikationsläge med Roslagsbanan och bussar. Närhet till golfbana ochTäby idrottsplats med blandannat motionsspår och skidspår .

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.